Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 13 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 13 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 13 august 2022
vibratia zilei 14 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Starlett Lancaster, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

O temă a lunii august se referă la A PERMITE SCHIMBAREA, la A AJUNGE LA UN NIVEL MAI ÎNALT AL ACCEPTĂRII.

Noi am trecut printr-un val de schimbări masive la nivel personal și colectiv/ global în ultimii ani. Asta a făcut să avem parte de o schimbare ca nivel de conștiință și o schimbare a modului în care experimentăm viața.

Noi știm că dacă, de exemplu, punem punct unei relații de cuplu sau de prietenie apropiată sau de afaceri, viața noastră se schimbă, pentru că sunt anumite tipare/ obiceiuri/ experiențe care se întrerup brusc și suntem scoși din zona noastră de confort. Nu mai este lângă noi acel om, dar nu mai sunt în viața noastră și o mulțime de alte lucruri pe care le implica relația noastră cu el. Noi simțim la modul fizic un gol în viața noastră, dar există și o schimbare la nivel de conștiință pe care mulți oameni n-o conștientizează.

De fiecare dată când are loc o schimbare în viața noastră ni se oferă oportunitatea de a privi lucrurile diferit, de a răspunde într-un mod diferit la ceea ce ni se întâmplă și asta înseamnă să urcăm la un nou nivel de conștiință.

Asta se întâmplă acum și la nivel colectiv, nu doar la nivel personal.

Pe de altă parte, mulți dintre voi veți constata în luna august că sunteți mai deschiși la schimbare decât erați în trecut, că acceptați cu mai multă ușurință schimbările, că sunteți conștienți că schimbarea este o constantă a vieții și deci nu o puteți împiedica. Veți constata că nu mai reacționați atât de emoțional la anumite schimbări, că nu vă mai agățați de Vechi, nu mai opuneți o rezistență înverșunată schimbării.

Când te agați de trecut, când refuzi să-i dai drumul, să accepți schimbarea, tu te agăți de fapt de ceva de vibrație joasă.

Noi vedem că acum predominante în lume sunt energiile fricii și ale controlului și am văzut ce pot face acestea.

Relaxați-vă, dați drumul Vechiului, permiteți schimbarea! Și poate unii dintre voi, dacă vă uitați la ultimii ani din viața voastră, puteți constata „Wow… acum sunt mult mai deschis la schimbare. Acum accept cu mult mai multă ușurință să dau drumul unor lucruri/ persoane/ relații care nu-și mai au locul în viața mea… Ce mult m-am schimbat!”. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 12/08/2022