Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 noiembrie 2023
vibratia zilei 11 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Stresul ține de un conflict interior. Anxietatea ține de un conflict interior.

Atunci când ești stresat/ îngrijorat/ furios pentru un anumit lucru și constați că nu poți dormi, ridică-te din pat și scrie pe o hârtie ce te stresează/ îngrijorează/ enervează. Faptul că descarci acele energii de vibrație joasă pe o foaie de hârtie, că le dai afară din interiorul tău, te va ajuta pe moment, o să adormi mai ușor.

Dar simplul fapt că ai scris totul pe o hârtie nu rezolvă definitiv problema; la un moment dat în cursul zilei următoare va fi nevoie să citești ce ai scris și să te ocupi de ceea ce a provocat în tine acel lucru care ți s-a întâmplat.

Și este de dorit să interpretezi ceea ce ai scris exact așa cum interpretezi un vis – observi cum te fac să te simți acele lucruri pe care le-ai scris, așa cum observi cum te face să te simți ceea ce ai visat.

Visele reprezintă niște mesaje care trebuie interpretate cu emisfera dreaptă a creierului, nu trebuie analizate cu emisfera stângă. Este aberant să analizezi logic un vis; visele sunt pline de simboluri, ele reprezintă o comunicare de tip 4D, nu 3D. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/11/2023