Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 mai 2024
vibratia zilei 11 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Atât timp cât refuzăm să iertăm suntem captivi într-o închisoare care nu îi afectează pe cei pe care refuzăm să-i iertăm, ci ne blochează pe noi.

Și știu o mulțime de oameni care spun că sunt credincioși/ spirituali, care vorbesc despre Dumnezeu, se roagă, se închină, dar care refuză să ierte. Și când Dumnezeu le cere să avanseze pe Calea lor, ei nu pot, pentru că sunt blocați în închisoarea neiertării.

Iertarea este una dintre principalele practici ale unui om care are cu adevărat credință în Dumnezeu.

Dumnezeu îți iartă ție o mulțime de lucruri, deci este necesar ca și tu să ierți niște oameni care ți-au greșit. Și știu că uneori asta este foarte greu.

Nu poți da ceea ce nu ai primit niciodată.

Nu poți oferi iubire, dacă nu ai fost tratat niciodată cu iubire, dacă nu ai experimentat niciodată ce înseamnă asta.

Nu poți oferi bunătate, dacă nu ai fost tratat niciodată cu bunătate.

Nu poți ierta atunci când nu știi că ai fost iertat de nenumărate ori. Tu poți spune că ai iertat niște oameni, pentru că ai mers mai departe cu viața ta și ai și uitat de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu niște ani, dar faci o confuzie dacă ai impresia că simplul fapt că ai uitat înseamnă că ai iertat.

De multe ori, atunci când suntem răniți, încercăm să ne umplem viața cu tot felul de lucruri/ persoane/ relații (adică distrageri), ca să nu ne mai gândim la ce s-a întâmplat, ca să ne amorțim durerea. Dar dacă ai putea vedea ce este în inima ta, ai sesiza că acea rană este încă acolo, nevindecată.

„Nu știi cât de tare m-a rănit, după cât l-am ajutat! Așa ceva nu se poate ierta! N-o să-l iert până la sfârșitul zilelor mele!”

De fiecare dată când constat că îmi e greu să iert pe cineva mă gândesc la câte lucruri mi-a iertat mie Dumnezeu.

„Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri!” (Michael Todd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/05/2024