Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 10 februarie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 10 februarie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 10 februarie 2024
vibratia zilei 10 februarie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

În anul 2024 va trebui să mergeți la un nivel superior în ceea ce privește capitularea.

Un aspect al capitulării se referă la a capitula în fața măreției Menirii tale, a urma neabătut Calea care înseamnă împlinirea Menirii tale.

Dacă Dumnezeu spune că tu ești copilul lui și că ești menit să faci lucruri mari, încetează să te mai contrazici cu El și să crezi că nu ai cine știe ce valoare, că nu ești bun de nimic, că nu vei reuși niciodată să faci ceva important!

Uneori Dumnezeu îți va cere să faci ceva ce ți se pare că e prea mult pentru capacitatea ta și vei decide că nu poți să faci ce-ți cere El.

Înțelege că Dumnezeu știe mai bine decât tine de ce ești capabil și ce ești menit să faci, nu te mai lupta cu El în această privință!

Nu mai aștepta din partea celorlalți confirmare/ validare, când e vorba de valoarea ta!

Nu mai aștepta acordul celorlalți pentru a fi tu însuți, pentru a te manifesta la modul autentic! Dacă nu le convine cine ești tu la modul autentic, n-au decât să-i reproșeze lui Dumnezeu, pentru că El te-a făcut așa!

Dacă nu le convine că urmezi ghidarea lui Dumnezeu, n-au decât să se certe cu El, să-i reproșeze Lui că îți cere să faci acele lucruri! (Touré Roberts)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 09/02/2024