Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 1 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 1 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 1 octombrie 2022
vibratia zilei 1 decembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Melissa Deeha, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Melissa Deeha

Universul ne scoate in cale acum experiente care ne ajuta sa evoluam si ne spune: “Te provoc sa mergi inainte, sa fii tu insuti, sa te iubesti/ respecti/ onorezi pe tine insuti si in aceasta situatie!”. Si uneori, “aceasta situatie” este un context in care PARE ca totul este impotriva ta.

Sau este o situatie in care, spre exemplu, daca tu iti doresti foarte mult ceva, ti se ofera posibilitatea sa obtii cel ceva, cu conditia sa-ti compromiti integritatea, sa negi/ tradezi persoana care esti tu cu adevarat, “sa-ti calci pe suflet”.

Cand eu am trecut prin asa ceva, am ales sa raman eu insami si am spus: “Asa ceva n-o sa se intample! Nu ma mai tradez pe mine insami pentru nimic!”.

Si este nevoie de o tarie iesita din comun sa faci asta, sa ignori ceea ce PARE a fi o modalitate usoara de a obtine ceea ce-ti doresti, sa ignori faptul ca astfel de lucruri au functionat in mai multe randuri in trecut – deci mintea ta iti spune ca o sa functioneze si acum – si sa spui “Nu”.

Practic, este ca si cum Universul iti flutura prin fata ochilor, agatat de o sfoara, ceva ce iti doresti foarte mult si te testeaza: “Ia sa vedem daca esti capabil sa urmezi Calea inimii, sa nu te mai tradezi pe tine insuti, sa-ti pastrezi integritatea si sa refuzi sa te lasi distras de orice lucruri/ persoane care nu rezoneaza cu inima ta! Ia sa vedem daca esti capabil sa-ti spui «Da» tie insuti in orice conditii, stiind ca este spre Binele tau cel mai Inalt!”. (Melissa Deehan)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 30/09/2022