Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 23 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 23 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 23 noiembrie 2022
vibratia zilei 30 august 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Faptul că îi faci un compliment unui om este un gest de bunătate, tu îi faci o bucurie. Faptul că alegi în echipa ta un om pe care nu-l vrea nimeni în echipa lui este un gest de bunătate, îl faci pe acel om să simtă că are valoare. Faptul că permiți unui șofer să treacă înaintea ta, în trafic, este un gest de  bunătate. Faptul că faci o bucurie unui copil este un gest de bunătate.

Toate acestea contează.

Orice gest/ act de bunătate contează, indiferent cât de mic ți se pare ție. Gândește-te la câte mici gesturi de bunătate ai făcut în viața ta, gesturi care poate că tu nu știi, dar au contat pentru acei oameni.

Tu ai senzația că nu ai cine știe ce valoare, că viața ta nu contează, că nu ai realizat mare lucru până acum. Ai idee cât de mult au contat cuvintele/ gesturile tale de bunătate pentru niște oameni? Ai idee în ce fel le-ai atins inima/ viața? Nu, nu ai idee. Nu ai idee cât de mult a contat faptul că ai fost tu acolo și ai spus/ făcut/ scris acel lucru care le-a atins inima. Nu ai idee cât de recunoscători au fost pentru ceea ce le-ai oferit.

Continuă să oferi.

Continuă să faci Binele în jurul tău, în orice mod poți, de câte ori poți.

Și e în regulă să ai o zi/ perioadă mai proastă, în care simți că nu poți oferi nimic. Treci prin acea perioadă, ia-ți timpul necesar ca să-ți revii și apoi ia-o de la capăt: continua să oferi, continuă să faci Binele în jurul tău. Și nu te judeca niciodată pentru faptul că „nu faci destul pentru Binele comun”. Tu faci atât cât stă în puterile tale; nimeni nu cere mai mult de atât. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/11/2022