Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 5 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 5 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 5 octombrie 2022
vibratia zilei 6 noiembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Noi, cei treji spiritual, nu suntem “mai buni” decat cei care sunt inca adormiti. Noi pur si simplu am stabilit in contractul nostru incheiat la nivel de suflet, inainte de a ne naste, ca ne vom trezi la un anumit moment. Si am facut-o, la momentul potrivit.

Cei care sunt adormiti acum poate ca se vor trezi la un moment dat sau poate ca nu se vor trezi in aceasta viata – depinde ce ceea ce a dorit sufletul lor sa experimenteze, atunci cand a ales sa vina pe Pamant. A fost alegerea sufletului lor – si este perfect asa cum este, nu este “rau” ca nu se vor trezi in aceasta viata.

Ideea este ca si prin ei trece acum aceeasi cantitate de Lumina ca si prin cei care sunt treji spiritual. Numai ca cei care sunt treji spiritual fac o alegere constienta sa-si permita sa simta emotiile care ies la iveala, ca urmare a Luminii care intra in ei; fac o alegere constienta sa recunoasca gandurile/ tiparele/ credintele de vibratie joasa care ies la suprafata si sa le elibereze; fac o alegere constienta sa se deschida catre Sinele lor Superior; fac o alegere constienta sa-si asculte intuitia.

Si daca te-ai trezit spiritual, atunci ai urcat intr-un roller-coaster si trebuie sa te tii bine, fiindca va fi o Calatorie provocatoare. Insa nu mai ai incotro, o sa faci acesta Calatorie, nu mai poti sa “cobori din mers”; daca ai ales sa te trezesti spiritual, nu mai poti alege sa “adormi” la loc. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/10/2022