Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 octombrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 octombrie 2023
vibratia zilei 31 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Câți dintre voi aveți parte de haos în relația de cuplu, pentru că nu sunteți dispuși să vă arătați vulnerabili în fața partenerului, pentru că refuzați să vă deschideți inima cu adevărat în fața sa?

Când sunteți într-un continuu ciclu al haosului în relațiile voastre de cuplu, Universul vă transmite: „Ai constatat că egoul tău nu poate rezolva problema, ai văzut că tiparul victimei (în care ai funcționat până acum) nu a rezolvat problema/ ai văzut că tiparul celui care le face mereu pe plac altora (în care ai funcționat până acum) nu a rezolvat problema/ ai văzut că tiparul codependenței (în care ai funcționat până acum) nu a rezolvat problema/ ai văzut că frica de abandon nu a rezolvat problema, ești dispus să încerci ceva nou? Ești dispus să vezi ce înseamnă să fii partenerul mistic într-o relație de cuplu spirituală?”.

Este de dorit să conștientizați că atunci când ai parte de un ciclu al haosului în domeniul financiar sau în cel al sănătății, acestea sunt conscințele haosului deja existent în alte aspecte ale vieții tale. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/10/2023