Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 aprilie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 aprilie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 aprilie 2024
vibratia zilei 1 iunie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Dacă decizi să-l inviți pe Dumnezeu să intre în viața ta, el te va duce tot mai mult în interiorul tău, iar dacă tu ești dispus să faci această călătorie interioară și să lucrezi cu ceea ce este în adâncul tău, o să urci tot mai sus ca nivel de evoluție spirituală.

Și vreau să înțelegeți foarte clar: nu este vorba despre o singură decizie care rezolvă totul. După ce ai luat decizia de a-l invita pe Dumnezeu în viața ta va urma o altă decizie, pe care este necesar să le iei iar și iar, zi de zi: aceea de a urma ghidarea divină. Și această decizie nu este una ușoară, fiindcă uneori Dumnezeu o să vă ceară să faceți lucruri care nu vă plac deloc.

Voi vedeți/ întâlniți niște oameni care au ajuns la un anumit nivel spiritual, care sunt cunoscuți, sunt admirați, sunt respectați, sunt poate sub lumina reflectoarelor și ați vrea să fiți ca ei, dar ei n-au ajuns la acel nivel peste noapte. Acei oameni au ajuns la acel nivel urmând neîncetat ghidarea divină, chiar dacă ceea ce li se cerea să facă era greu pentru ei, chiar dacă îi scotea mult din zona lor de confort, chiar dacă îi afecta la nivel emoțional, profesional, social, financiar, etc.

Voi vedeți „succesul” acelor oameni, dar în spatele acelui succes stau nenumărate decizii grele luate de aceștia.

Eu vă vorbesc azi despre acest subiect și îmi aduc aminte de nenumărate situații în care Dumnezeu mi-a cerut să fac lucruri care nu erau deloc plăcute, pe care nu aș fi vrut să le fac, dar le-am făcut, pentru că prioritatea mea este să-i dau ascultare lui Dumnezeu. Au fost uneori decizii foarte dificile, pentru că alternativa era foarte tentantă din punct de vedere profesional/ financiar/ social pentru omul din mine, dar i-am dat ascultare lui Dumnezeu.

Am avut odată o ofertă foarte avantajoasă din punct de vedere financiar, pentru a realiza un proiect muzical de amploare, o ofertă care era ceva extraordinar pentru artistul din mine – aș fi urcat la un nou nivel în lumea muzicii. Pentru omul din mine era o ofertă de nerefuzat, mi se părea că e un Dar de la Dumnezeu și primul impuls a fost să spun „Da”, dar am ales să fac întâi verificarea: m-am rugat și l-am întrebat pe Dumnezeu ce să fac. Mă așteptam ca răspunsul lui Dumnezeu să fie „Da“. Însă El mi-a spus: „Dacă accepți această ofertă vei avea succes, dar Eu îmi iau mâna de pe Tine. Eu vreau să te duc într-o altă direcție. Tu ai de făcut o alegere”.

Cei mai mulți oameni, într-o situația similară, ar alege succesul din lumea materială, în detrimentul mâinii lui Dumnezeu deasupra lor.

N-a fost ușor pentru mine să renunț la acea ofertă, dar am făcut-o.

Singurul motiv pentru care am acum nivelul de influență pe care-l am este acela că i-am dat întotdeauna ascultare lui Dumnezeu, pentru că am ales întotdeauna să am mâna Sa deasupra capului meu, indiferent la ce a trebuit să spun „Nu”. (Michael Todd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/04/2024