Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 28 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 28 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 28 septembrie 2022
vibratia zilei 16 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Daniel Scranton, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Daniel Scranton

Multi dintre voi sunteti nerabdatori sa vedeti schimbari masive in lume, care sa arate fara putinta de tagada ca are loc un proces de Ascensiune la nivel colectiv si ca lucrurile chiar se schimba in bine. Multi dintre voi sunteti epuizati si v-ati saturat sa simtiti ca nu va adaptati/ integrati/ potriviti in aceasta lume, v-ati saturat sa fiti atat de diferiti, sa fiti “ciudatii”, sa nu rezonati cu majoritatea celor din jur. Voi asteptati de foarte mult timp schimbarile masive care v-au fost anuntate din taramul Spiritului.

Exista multe modalitati de a va distrage atentia, de a scapa de sentimentul apasator ca sunteti diferiti/ singuri/ neintelesi.

Puteti apela la multe variante pentru a va ocupa timpul si mintea, astfel incat sa uitati de toate acele lucruri care va fac sa simtiti ca este atat de dificil sa traiesti in aceasta lume.

Va sugerez insa sa va insotiti cu cei care sunt ca voi, sa formati comunitati de oameni treji din punct de vedere spiritual, sa va sustineti unul pe celalalt. Multi dintre voi nu aveti pe nimeni in anturajul/ comunitatea voastra cu care sa puteti discuta despre aceste lucruri, insa aveti la dispozitie internetul, care va ofera o multime de posibilitati de a gasi oameni care sunt ca voi. Si va puteti sustine unul pe altul, puteti sa va impartasiti experientele si uneori este posibil si sa va intalniti fata in fata.

Inteleg cat este de dificil pentru multi dintre voi sa va conectati cu oameni care nu inteleg despre ce vorbiti, cu care simtiti ca nu puteti discuta la modul deschis despre experientele voastre “ciudate”, fiindca v-ar ironiza sau v-ar spune ca ati luat-o razna. Prin urmare, conectati-vă cu cei care stiu despre ce vorbiti, care s-au trezit spiritual, care experimenteaza simptomele Ascensiunii, care stiu ce se intampla acum cu planeta si cu omenirea. (Daniel Scranton)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/09/2022