Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 27 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 27 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 27 septembrie 2023
vibratia zilei 1 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Dacă tu îți aperi dreptul de a alege liber pentru propria persoană, dacă îți rostești adevărul, dacă spui „Nu” la ceea ce simți că e „Nu”, să știi că nu ești singurul care face asta. 

Și să mai știi că ai venit aici, pe Pământ, în această perioadă, special ca să faci printre primii pasul în față și să fii printre primii care își trăiesc adevărul într-o lume care are cu totul alte adevăruri, să fii Cel care arată Calea. Aceasta este Menirea ta.

Pe măsură ce lucrurile vor deveni și mai haotice în comunitatea/ țara ta, rolul tău este să te manifești cu tot mai multă compasiune, empatie și Iubire față de cei care au alte adevăruri decât tine. 

Dacă tu îi privești pe cei care au altă părere decât tine ca fiind adversari/ dușmani/ „răi”, nu faci decât să perpetuezi divizarea.

Când simți tot timpul nevoia să-i corectezi pe alții, când te contrazici/ cerți cu alții pe o anumită temă, când ai început să te comportați ca și cum tu ai avea dreptate și ceilalți ar greși și încerci să le dovedești de ce „ai dreptate”, tu perpetuezi divizarea. Când conștientizezi că faci asta, oprește-te, încetează orice dispută și respectă dreptul celuilalt de a avea un alt adevăr decât tine. 

Când te înfurii, când te lupți cu cineva ca să dovedești că tu „ai dreptate” și el „greșește” tu perpetuezi divizarea. Și este nevoie să funcționezi la modul conștient, ca să te observi când începi să te lași tras în vibrația joasă a conflictului/ disputei și să te oprești. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/09/2023