Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 ianuarie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 ianuarie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 ianuarie 2023
vibratia zilei 25 ianuarie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Samuel Blakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Samuel Blakes

Puteti face fata „Nu”-ului primit din partea lui Dumnezeu? Puteti accepta acest „Nu” stiind ca este spre Binele vostru cel mai Inalt?

Puteti spune cu sinceritate: „Doamne, multumesc pentru ca ma ajuti sa accept «Nu»-urile tale. Multumesc pentru ca ma ajuti sa am atata credinta in tine, incat sa merg pe principiul «Faca-se Voia Ta, nu voia mea!». Multumesc pentru ca ai inchis usile care ma duceau catre lucruri care nu-mi erau benefice. Multumesc pentru ca m-ai impiedicat sa intru in relatii care nu-mi erau benefice, pentrru ca ai indepartat de mine oameni care nu erau potriviti pentru mine, pentru ca ai facut sa fiu dezamagit din punct de vedere al dorintelor carnii, ca sa-mi protejezi inima”? (Samuel Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/01/2023