Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 24 mai 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 24 mai 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 24 mai 2023
vibratia zilei 24 mai 2023
Credit foto: depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Judith Kusel, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Judith Kusel

Relațiile se schimbă, pe măsură ce Noul Pământ își face tot mai mult simțită prezența, iar vechiul Pământ se dezintegrează și implicit, și Vechiul „tu” dispare.

Ceea ce nu mai este autentic, ceea ce nu ne mai reprezintă, ceea ce nu mai rezonează cu cele mai profunde adevăruri personale se va dezintegra și vom experimenta o transformare care va atinge toate aspectele vieții noastre. Noi evoluam. Suntem ridicați energetic dincolo de tot ceea ce am experimentat până acum.

Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește relațiile: fie că este vorba despre relația pe care o ai cu tine însuți, cu partenerul de cuplu, cu familia, cu copiii, cu animalele de companie, cu comunitatea ta, cu societatea, etc.

Ceea ce nu este adevărat/ autentic se va dezintegra.

Nu poate să mai rămână în realitatea ta.

În această tranziție uriașă prin care trecem este necesar să ne păstrăm inima deschisă și să permitem iubirii necondiționate, iertării și Grației să ne conducă. Este necesar să fim buni unii cu alții și să permitem sufletului și inimii noastre să vorbească prin noi și să acționeze prin noi. Iar dacă este menit să mergem singuri pe Cale, este în regulă, pentru că cei pe care îi iubim cu adevărat vor fi mereu alături de noi, dacă nu fizic, atunci în suflet și în spirit.

Unii vor fi înălțați, iar alții vor alege să rămână în urmă.

Oferiți acelor suflete libertatea de a-și face propriile alegeri și de a-și trăi propriile vieți conform propriilor concepții și credințe cu privire la modul în care trebuie să arate viața lor.

Mai presus de toate, rămâi aliniat cu propriul Sine și permite inimii tale să se deschidă din ce în ce mai mult, astfel încât să devii într-adevăr Iubirea care schimbă totul.

Întotdeauna vor exista suflete care vor fi dispuse să meargă pe acel drum alături de tine, așa cum vor fi și suflete care vor alege să nu o facă. (Judith Kusel)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/05/2023