Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 martie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 martie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 martie 2023
vibratia zilei 29 aprilie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de David Burruss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la David Burruss

Rolul nostru, ca soți, este să fim capul familiei, protectorul familiei, să fim cei care se asigură că acea familie are ceea ce-i trebuie din punct de vedere material, că acea familie face față dificultăților care inevitabil apar. Soțul este cel care are această responsabilitate.

Abia după ce s-a încheiat prima mea căsnicie am înțeles că eu, ca bărbat, trebuie să ofer, înainte să cer de la partenera mea. Eu, ca bărbat, trebuie să fiu dispus să o iubesc din toată inima, trebuie să fac din ea o prioritate, pentru că altfel, acea femeie care este menită să mă ajute să-mi împlinesc Menirea nu va veni și pentru că altfel nu voi obține ceea ce-mi doresc cu adevărat de la o femeie nici dacă îi cer, nici dacă mă plâng, nici dacă o rog, nici dacă o implor, nici dacă o ameninț, în niciun alt mod.

O să vă dau un exemplu: sexul.

Eu îi tot ceream soției mele să facem sex, mă rugam de ea să facem sex. Și de multe ori mă refuza. Abia după mult timp mi-am dat seama că eu nu cream atmosfera potrivită pentru ca ea să-și dorească să facem sex. Problema nu era la ea, era la mine. Mă rugam de ea să facem sex, făceam presiuni asupra ei, când aș fi putut să creez acea atmosferă în care ea să simtă dorită, să simtă dorința de a face sex. Atunci am înțeles că dacă fac din nevoile ei o prioritate obțin tot ceea ce-mi doresc. Atunci am descoperit că dacă eu mă comport în așa fel, încât o fac să simtă că o pun pe primul loc, nu mai este nevoie să mă rog de ea să facem sex, fiindcă este mereu disponibilă. (David Burruss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/03/2023