Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 mai 2024
vibratia zilei 22 mai 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

În relațiile formate la nivel de ego eu mă simt incomplet/ neîmplinit și intru în relație cu tine pentru că am impresia că tu ești soluția la problema mea, că tu ești cel care o să mă completeze/ împlinească. Și apoi o să te consider pe tine vinovat pentru faptul că eu continui să mă simt incomplet/ neîmplinit/ nefericit.

În relațiile formate la nivel de suflet suntem amândoi conștienți că avem traumele noastre, că avem de lucrat cu noi înșine și ne asumăm responsabilitatea pentru propria vindecare/ împlinire și în același timp, ne luăm un angajament unul față de celălalt în sensul de a călători împreună către Lumină și a ne susține unul pe celălalt în această Călătorie.

Nu ne credem niciunul perfect, nu avem niciunul pretenția că suntem complet sănătoși din punct de vedere emoțional, mental, psihic, ci recunoaștem că mai avem de lucrat cu noi înșine, dar știm clar că suntem hotărâți să facem asta, că evoluția personală este prioritatea noastră.

Nu ne plângem unul altuia de milă, nu ne victimizăm niciunul, nu ne așteptăm ca celălalt să ne completeze/ vindece/ salveze/ repare/ împlinească. Suntem absolut sinceri unul cu celălalt, ne spunem lucrurile care ne plac la celălalt, dar ne spunem (cu respect și Iubire) și lucrurile care ne deranjează, ne spunem și adevărurile inconfortabile, pentru că astfel ne ajutăm unul pe celălalt să evoluăm. Comunicăm deschis unul cu celălalt, ne deschidem către o conexiune profundă la nivel emoțional, ne arătăm vulnerabili unul în fața celuilalt. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/05/2024