Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 iunie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 iunie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 22 iunie 2022
vibratia zilei 22 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Jason Estes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Jason Estes

Acel aspect al tau care este numit in mod generic Umbra este „construit” pe fundatia resentimentelor, pentru ca este acea parte din tine care simte ca nu are dreptul sa se exprime (sa se faca auzita), ca nu i se permite sa se arate (sa se faca vazuta). Umbra cuprinde toate acele emotii reprimate, toate acele „Nu”-uri pe care nu le-ai rostit, din diverse motive, toate acele resentimente acumulate de fiecare data cand ai facut ceva ce te-ai simtit obligat sa faci, desi nu ai fi vrut sa faci acel lucru, toate acele lacrimi pe care ti le-ai inghitit, pentru ca ai simtit ca nu ai voie/ nu-ti poti permite sa plangi, etc.

Cand suntem dispusi sa ne uitam la toate aceste lucruri, cand suntem dispusi sa ne permitem sa simtim toate aceste emotii pe care nu ne-am permis sa le simtim pe deplin la timpul respectiv, ci le-am negat/ respins/ reprimat, noi ne confruntam cu Umbra noastra si incepem sa ne cunoastem mai bine, devenim „intregi”, fiindca nu mai respingem acea parte din noi pe care o numim Umbra. Si poate ca atunci cand ne uitam la Umbra noastra, la toate acele lucruri/ experiente/ emotii/ traume pe care le-am respins/ negat, pe care am refuzat sa le recunoastem/ acceptam, n-o sa ne placa anumite aspecte ale noastre.

Dar este in regula. Atat de multi oameni au impresia ca a fi o persoana spirituala inseamna sa fii perfect, sa fii ca un sfant, sa nu faci niciodata vreo „greseala”, sa nu spui niciodata un cuvant urit, sa traiesti permanent intr-o stare de gratie… Nu, spiritualitatea nu este asa. Spiritualitatea este despre a fi autentic, a fi tu insuti – adica sa mai cazi uneori, sa mai „dai gres” uneori, sa te manifesti intr-un mod dezechilibrat uneori, sa recunosti ca ai facut aceste lucruri si sa te ierti pe tine insuti cand faci aceste lucruri. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/06/2022