Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 21 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 21 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 21 septembrie 2022
vibratia zilei 21 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Rania Naim, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Rania Naim

Încetul cu încetul învăț că nu trebuie să reacționez la tot ce mă deranjează.

Încetul cu încetul învăț că a-ți consuma energia pentru a reacționa la fiecare lucru rău care ți se întâmplă te epuizează și te oprește să vezi celelalte lucruri bune din viața ta.

Încetul cu încetul învăț că nu voi fi plăcută de toți și nu voi putea să-i conving pe toți să mă trateze așa cum vreau eu să fiu tratată – și asta e în regulă.

Încetul cu încetul învăț că a încerca din toate puterile să „cucerești” pe cineva este doar o pierdere de timp și energie și te umple doar de gol.

Încetul cu încetul învăț că a nu reacționa nu înseamnă că eu aș considera că acele lucruri/ comportamente sunt în regulă, înseamnă doar că aleg să mă ridic deasupra lor. Aleg să identific lecția din acele experiențe și să învăț din ceea ce s-a întâmplat. Aleg să fiu persoana care oprește conflictul. Aleg liniștea sufletească, pentru că de asta am nevoie cu adevărat. Nu am nevoie de mai multă dramă în viața mea. Nu am nevoie de oameni să mă facă să simt că nu sunt suficient de bună. Nu am nevoie de conflicte și certuri și false prietenii.

Încetul cu încetul învăț că uneori, a nu spune nimic înseamnă a spune totul.

Încetul cu încetul învăț că a reacționa la lucrurile/ comportamentele care te supără înseamnă a da acelui om putere asupra ta.

Nu poți controla ce fac alții, dar poți controla cum răspunzi, cum faci față la ceea ce se întâmplă, cum percepi ceea ce se întâmplă și cât de mult vrei să iei lucrurile la modul personal.

Încetul cu încetul învăț că de cele mai multe ori, astfel de situații nu spun nimic despre tine, dar spun multe despre cealaltă persoană.

Încetul cu încetul învăț că toate aceste dezamăgiri sunt acolo doar pentru a ne învăța cum să ne iubim pe noi înșine, pentru că iubirea de sine va fi „armura” și „scutul” de care avem nevoie împotriva oamenilor care încearcă să ne doboare. Iubirea de sine ne va proteja atunci când oamenii încearcă să ne zdruncine încrederea în noi înșine sau când încearcă să ne facă să simțim că nu avem valoare.

Încetul cu încetul învăț că și dacă reacționez, acest lucru nu va schimba nimic, nu va face oamenii să mă iubească și să mă respecte, nu-i va face să se răzgândească așa, ca prin minune. Uneori e mai bine să lași lucrurile așa cum sunt, să lași oamenii să plece, să nu tragi de ei ca să obții niște explicații pentru comportamentul lor, să nu alergi după răspunsuri și să nu te aștepți ca oamenii să te înțeleagă.

Încetul cu încetul învăț că viața este mai bine trăită atunci când nu o centrezi pe ceea ce se întâmplă în jurul tău, ci o centrezi pe ceea ce se întâmplă în interiorul tău.

Lucrează cu tine însuți, lucrează la pacea ta interioară și vei conștientiza că a nu reacționa la fiecare lucru mărunt care te deranjează este primul pas care te conduce către a trăi o viață fericită și sănătoasă. (Rania Naim)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/09/2022