Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 18 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 18 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 18 mai 2022
vibratia zilei 10 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Unii oamenii insistă în a dori să înțeleagă la nivel rațional diverse lucruri care li se întâmplă și uneori se roagă la Dumnezeu pentru acest gen de înțelegere. „De ce mi s-a întâmplat asta, Doamne?“ Și Dumnezeu îi întreabă „De ce vrei neapărat să înțelegi? Nu e suficient să accepți că dacă s-a întâmplat, are un rost?”. „De ce s-a despărțit de mine?” Această întrebare vine de la aspectul tău uman/ egoul tău, nu de la aspectul tău divin. Și egoul nu se va mulțumi niciodată cu răspunsul primit, vrea mereu mai multe detalii. Noi toți am avut parte de situații în care diverși oameni ne-au întrebat la nesfârșit același lucru, deși le-am dat răspunsul o dată, de două ori, de trei ori.

Primeau aceleași răspuns, dar continuau să întrebe „De ce?”.

„De ce ai plecat?” „Ți-am spus deja de ce. Pentru că ….. și ……”. Și a doua zi te întreabă iar: „De ce m-ai părăsit?” Dacă un om îți pune iar și iar aceeași întrebare (poate sub altă formă, dar aceeași întrebare), deși tu i-ai dat deja un răspuns, ăsta este un semn că ești prins într-un dialog nesănătos. Fiți foarte atenți atunci când puneți întrebări. Dacă știți că o parte din voi nu vrea să audă răspunsul, pentru că nu vă place acel răspuns, nu mai puneți întrebarea. „Vreau doar să înțeleg de ce ai făcut acel lucru.” „Păi ți-am spus deja de zece ori de ce l-am făcut și continui să mă întrebi același lucru. Probabil că nu mă pricep deloc la a explica niște lucruri”. Și dacă consideri potrivit, poți să continui: „Uite ce o să fac: o să mă înregistrez și o să-ți dau înregistrarea.

Și când vrei să mă mai întrebi o dată «De ce?», ascultă înregistrarea din nou, fiindcă răspunsul meu nu s-a schimbat.

În acest fel tu ai parte de înțelegerea pe care o cauți și eu am parte de liniște”. Crezi că ar accepta un astfel de aranjament? Nu, pentru că acel om vrea să te țină pe tine agățat în acest gen de dialog. De aceea este necesar ca la un moment dat să pui punct acestui gen de dialog și să nu mai răspunzi, când persoana respectivă te întreabă iar „De ce?”. (Michael Mirdad)

Citeste si: 7 semne ale trezirii spirituale

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/05/2022