Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 noiembrie 2023
vibratia zilei 15 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

Eu nu îmi fac alegerile în baza unor criterii logice, ci în baza aceea ce simt în momentul respectiv în legătură cu acel lucru.

De exemplu, toți agenții imobliari cu care am lucrat atunci când mi-am cumpărat o locuință sau alta în ultimii 40 de ani au crezut că sunt sărit de pe fix, pentru că atunci când vizităm mai multe case, ca să aleg ce-mi convine, eu simt din primele secunde dacă aceea este casa mea sau nu.

Când am mai multe opțiuni, eu nu trec printr-un conflict interior după ce am făcut o alegere, nu îmi fac gânduri cu privire la faptul că s-ar putea să fi făcut alegerea greșită sau la cum ar fi fost dacă aș fi făcut o altă alegere. Eu știu că în momentul respectiv am simțit adânc în interiorul meu că aceea este alegerea care mi se potrivește cel mai bine și ca atare, după ce am luat decizia, experimentez o stare de pace interioară.

Când e vorba de a lua o decizie, eu nu am Planul A și un plan de rezervă. Eu observ ce simt în interiorul meu că sunt ghidat să fac și aia fac.

Nu mă interesează ce crede lumea că „trebuie”/ „e bine” să fac, nu mă interesează ce crede egoul meu că ar fi „mai avantajos”/ „mai puțin riscant”/ „logic” să fac. Astfel de lucruri nu constituie pentru mine criterii în luarea unei decizii.

Și chiar dacă uneori pentru mintea mea pare că „nu a ieșit bine” după ce am făcut ce am fost ghidat să fac, eu știu fără dubiu că aceea a fost alegerea cea mai bună pentru mine, pentru că am ales să urmez ghidarea divină și asta este întotdeauna cea mai bună alegere.

Nu vă mai lăsați influențați de opiniile/ convingerile altora, nu vă mai lăsați convinși de argumentele logice, nu vă mai căutați răspunsurile în exterior; căutați-le în interior, cereți „Doamne, te chem să fii alături de mine când iau această decizie! Ghidează-mă, Doamne, arată-mi care este alegerea cea mai potrivită pentru mine în această situație!”. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 14/11/2023