Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 11 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 11 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 11 mai 2022
vibratia zilei 6 iunie 2023

Observați ce simțiți că rezonează cu voi și ce simțiți că nu rezonează cu voi și acționați în consecință: dați drumul/ eliberați ceea ce nu (mai) rezonează cu voi, îndepărtați-vă de ceea ce nu (mai) rezonează cu voi. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Onorați în fiecare moment ceea ce simțiți, în ceea ce privește rezonanța. Observați ce simțiți că rezonează cu voi și ce simțiți că nu rezonează cu voi și acționați în consecință: dați drumul/ eliberați ceea ce nu (mai) rezonează cu voi, îndepărtați-vă de ceea ce nu (mai) rezonează cu voi. Aceasta este o practică esențială pentru a putea să deveniți o Versiune mai Bună a voastră. Practic, a vă onora ghidarea interioară în ceea ce privește rezonanța înseamnă a vă onora propriul adevăr, înseamnă a face ceea ce simțiți că e benefic pentru voi și a nu face ceea ce simțiți că nu e benefic pentru voi.

Rezonanța îți indică ce e benefic pentru tine să faci și ce nu, cu ce oameni îți este benefic să te însoțești și cu ce oameni nu îți este benefic. Nu este nimic în neregulă să nu fii dispus să te însoțești cu anumiți oameni. “Noi suntem UNA” nu înseamnă să te forțezi să stai în preajma unor oameni cu care nu rezonezi sau să accepți în anturajul tău oameni cu care nu rezonezi. “Noi suntem UNA” înseamnă că noi toți provenim din aceeași Sursa, că noi toți avem scânteia de Divinitate în interiorul nostru, că noi suntem la fel, din acest punct de vedere; însă în acest plan uman în care trăim în prezent suntem diferiți/ unici. Noi onorăm fiecare om, respectăm modul în care ceilalți aleg să trăiască în această viață, dar asta nu înseamnă că suntem obligați să trăim la fel sau să acceptăm/ păstrăm în viața noastră pe oricine, indiferent cum se comportă cu noi.

Noi avem dreptul să spunem “Nu”: “Nu mă simt bine în acest loc. Nu vreau să mai rămân aici”, “Nu sunt de aceeași părere cu tine. Este alegerea mea ce fac în această situație, pentru că e vorba de viața mea, nu de viața ta”, “Nu mai accept să mă tratezi în acest fel. Pun punct acum acestei relații”, “Nu mă implic în acest proiect. Simt că ceva nu e în regulă”. NU. NU. NU. Spui “Nu” la ce nu rezoneaza cu tine. Așa evoluezi, eliberând/ scoțând din viața ta ceea ce nu (mai) rezonează cu tine, nu primind/ acceptând pe oricine în viața ta, indiferent cum se comportă, pe motiv că “așa e spiritual”, că “toți suntem UNA”. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/05/2022