Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 20 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 20 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 20 august 2022
vibratia zilei 8 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

Cand te trezesti spiritual o sa-ti sara in ochi tot ceea ce nu este benefic pentru tine in viata ta la acel moment.

Nu vreau sa va sperii, pentru ca asta este un lucru bun: voi incepeti sa curatati din viata voastra tot ce este minciuna, tot ce nu va (mai) este benefic. Nu lasati pe nimeni sa va sperie sau sa va convinga ca nu merita sa va treziti, fiindca va puteti pierde o relatie sau slujba sau orice altceva.

Daca tu traiesti o viata mediocra, sufletul tau te impinge sa evoluezi si sa traiesti o viata magnifica. Si este evident ca tot ceea ce te tinea in loc, tot ce era mediocru, toate acele situatii/ relatii in care te multumeai cu firimituri o sa dispara. Sufletul tau te ghideaza catre a deveni Cea mai Buna Versiune a ta si a trai o viata minunata – si este necesar sa cureti tot ce nu este aliniat cu aceste obiective. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/08/2022