Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 9 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 9 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 9 august 2022
vibratia zilei 25 august 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele lunii august este CEAȚA ENERGETICĂ.

Mai concret, va fi un gen de ceață care va încetini transformarea voastră, ceea ce poate fi chiar un ajutor, pentru că energia transformării a fost foarte puternică în ultima perioadă, după cum ați și constatat unii dintre voi. În acest context, această „ceață energetică” a lunii august este menită să vă determine să luați o pauză sau – paradoxal – să vă ajute să căpătați mai multă claritate, pentru că nu mai avansați cu atât de mare viteză și ca atare aveți posibilitatea să vedeți lucrurile mai bine, să vă lămuriți asupra unor chestiuni.

În mod obișnuit, când vorbim despre „ceață”, noi ne gândim la ceva ce împiedică să vedem în jur, ne limitează claritatea vederii, iar asta poate fi deranjant. De această dată, însă, ceața servește unui scop benefic: reduce viteza unor schimbări și ne determină și pe noi să încetinim viteza cu care înaintăm, astfel încât avem timp să ne lămurim ce vrem.

Energiile acestei luni pot fi deranjante pentru cei care sunt obișnuiți să urmeze un anumit protocol, au anumite tipare, pentru că îi scot din zona de confort; ei vor constata că lucrurile sunt blocate/ încetinite într-un mod care nu le place, dar există un scop pentru această încetinire.

Aceste energii ne dau timp tuturor să ne lămurim ce vrem să facem în continuare și ne ajută pe toți, indiferent că ne convine sau nu, să mai facem câte o pauză. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/08/2022