Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 februarie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 februarie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 februarie 2023
vibratia zilei 7 februarie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Ralph Smart, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Ralph Smart

Sper că aveți grijă de voi înșivă și că țineți aproape de oameni care vă înalță, care vă inspiră.

Viața nu este un basm în care prințesa se alege întotdeauna cu un prinț; uneori, dacă nu ai discernământ, te alegi doar cu un broscoi.

Unii oameni nu-și doresc cu adevărat o conexiune profundă, ci doar o distracție temporară.

Uneori noi primim în viața noastră oameni despre care simțim că nu ne sunt benefici, dar nu ne ascultăm intuiția. Însă nicio experiență nu este un „eșec”, dacă înveți lecția din acea experiență.

Dacă vorbim despre iubire și relații de cuplu, în cazul în care ați primit în viața voastră o persoană care v-a rănit, învățați lecția și mergeți mai departe.

Pe de altă parte, dacă ai o relație cu un bărbat care te sleiește energetic, care te face să simți o stare de anxietate, în preajma căruia ești foarte atentă ce spui, ca nu cumva să se enerveze și „să facă urât”, dacă simți că nu poți respira liber în preajma sa, dacă nu te simți în largul tău/ în siguranță lângă el, ieși din acea relație!

O relație de cuplu este sănătoasă atunci când în preajma partenerului te simți liberă, simți că poți să fii tu însăți, că poți să-ți exprimi fără nicio reținere adevărul, respiri liber, ești relaxată.

O relație de cuplu sănătoasă este una în care te simți văzută, te simți auzită, simți că opinia ta contează și este respectată. (Ralph Smart)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

foto: Depositphotos.com

Data articol: 06/02/2023