Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 iulie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 iulie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 iulie 2022
vibratia zilei 3 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele lunii iulie – și e valabil și pentru lunile august și septembrie – se referă la PAUZE FORȚATE SAU BLOCAJE.

Mai concret, poate crezi că ai luat avânt într-o directie, poate aveai planuri mari într-o direcție anume și erai pus pe treabă, dar constați că ești pus pe pauză temporar sau ești oprit să mergi în acea direcție sau ești deturnat de pe drumul pe care aveai de gând să-l urmezi.

Știu că mulți oameni au sentimentul că au experimentat deja asta în ultimii doi ani.

Dar motivul pentru care se întâmplă acest lucru acum este că e necesar să fim pregătiți pentru ce va urma, să ne reconectăm cu Magia, cu încântarea în propria viață.

În general, prima noastră reacție atunci când suntem blocați sau suntem opriți temporar este să luăm acest lucru ca pe o problemă/ un inconvenient, dar dacă sunteți dispuși să capitulați și aveți încredere în Univers, dacă vă permiteți să curgeți cu fluxul, veți constata că acea pauză/ acel blocaj vă dă timpul necesar pentru a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă sau pentru a obține o mai mare claritate în acea chestiune, o claritate pe care nu ați fi avut-o dacă ați fi pornit la drum atunci când planificaseți inițial.

În această perioadă suntem trimiși în interior.

Ni se cere să petrecem mai mult timp cu noi înșine în liniște, ca să ne accesăm liniștea interioară și puterea interioară. Lumea în care trăim, cu tot ce se întâmplă în jurul nostru, nu ne oferă ocazia să experimentăm liniștea și de aceea suntem împinși să ne găsim liniștea în interior. Este necesar să lucrăm în interiorul nostru, ca să cream spațiul acela de liniște de care avem nevoie.

Pentru aceia dintre voi care au simțit că sunt copleșiți de tot ce se întâmplă în viața lor sau care s-au simțit epuizați, aceasta va fi o perioadă foarte potrivită pentru a face la modul conștient alegerea de a lua lucrurile pas cu pas, de a încetini „viteza” vieții de zi cu zi.

Pentru aceia dintre voi pe care Universul îi oprește/ pune pe pauză

Incercați să acceptați acest lucru, să curgeți cu fluxul, nu mai opuneți rezistență. Deseori, după o perioadă în care am fost copleșiți de tot ce ni s-a întâmplat, dacă suntem opriți de Univers tocmai când eram hotărâți să înaintăm într-o anumită direcție, „dăm pe dinafară”, ies la suprafață tot felul de emoții de vibrație joasă care „fierbeau” în interiorul nostru

Învățați să aveți încredere în Univers și să-i permiteți să orchestreze lucrurile în viața voastră, nu mai opuneți rezistență când acesta vă spune „Nu” sau „ Nu încă”! Există un motiv pentru aceste pauze/ blocaje, ele au un rost. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/07/2022