Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 4 octombrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 4 octombrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 4 octombrie 2022
vibratia zilei 5 noiembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

In ultimii ani noi am curatat foarte mult in interiorul nostru, dar si la nivel colectiv, din punct de vedere energetic. Haosul care se intampla din cand in cand in interiorul nostru, la nivel individual, se intampla si la nivel colectiv. Sunt energii de vibratie foarte inalta care curg pe Pamant in acest moment si care afecteaza orice om, orice vietate, orice planta, pentru ca toate acestea asimileaza Lumina, intr-o masura mai mare sau mai mica.

Important este ca noi sa trecem la modul constient prin acest proces de asimilare/ integrare a Luminii si sa ne permitem sa simtim ceea ce iese la suprafata, stiind ca e vorba despre o noua curatare energetica.

Daca nu suntem constienti, vom incerca in continuare sa reprimam acele emotii sau vom incerca sa “vindecam” simptomele Ascensiunii cu medicamente. In plus, daca suntem adormiti, nu suntem capabili sa recunoastem ce se intampla: “Acum simt furie”/ “Acum simt frica, fiindca ma gandesc ca nu merit sa fiu iubit/a”, nu recunostem vechile tipare/ credinte care ies la suprafata si nu suntem capabili sa le eliberam.

Daca vorbim despre cei adormiti din punct de vedere spiritual, Lumina trece prin ei ca apa prin sita. Si pentru o perioada, a trecut ca apa prin sita si prin noi, cei care acum suntem treji spiritual, fiindca Lumina a curs pe Pamant si acum 10 ani, si acum 20 de ani, si acum 30 de ani. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/10/2022