Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 octombrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 octombrie 2023
vibratia zilei 10 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Cum știi cât va dura un ciclu al haosului? Poți ști asta?  Ai vreun control asupra ciclului haosului, odată ce acesta s-a declanșat în viața ta? Unii oameni trec timp de 10 ani printr-un ciclu al haosului. Alții îl parcurg în 3 luni.  Exemplu: Observați dacă relațiile voastre de cuplu sunt bazate pe control și pe frica de abandon. Și fiți sinceri cu voi înșivă, dacă vreți să ajungeți la un rezultat.

Sunt foarte mulți oameni care au relații bazate pe control și pe frica de abandon, sunt foarte mulți oameni care au relații de codependență.

Dacă tu te temi ca nu cumva să-l deranjezi/ superi pe partener și de aceea faci tot ce poți ca să-i faci pe plac, de teamă să nu te părăsească sau dacă ești interesat doar să-l manipulezi/ controlezi pe celălalt ca să facă ce vrei tu, atunci conștientizează că îți construiești intimitatea pe frică și respectiv pe dorința de control. Ce fel de intimitate este asta?! 

Ești conștient că atunci când faci orice de frică să nu te părăsească partenerul, de fapt, te trădezi pe tine, te abandonezi pe tine însuți/ însăți? Ești conștient că trăiești într-o continua abandonare/ trădare de sine?  Ești conștient că asta înseamnă, de fapt, că tu însuți creezi în viața ta un ciclu al haosului care nu se mai sfârșește niciodată?  Ești conștient că te autosabotezi?  Ești conștient ce consecințe are acest lucru? (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/10/2023