Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 mai 2022
vibratia zilei 16 iunie 2022

Oamenii care îți apasă butoanele, oamenii care te rănesc, reprezintă niște teste. Și în ceea ce mă privește, vreau să-mi trec testele. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Oamenii care îți apasă butoanele, oamenii care te rănesc, reprezintă niște teste. Și în ceea ce mă privește, vreau să-mi trec testele. Dacă vrei să discutăm despre cât ești de spiritual, observă în ce mod te comporți atunci când ai parte de astfel de teste: reacționezi dezechilibrat, îi jignești pe cei care ți-au apăsat butoanele, îi umilești, îi bajocorești, îi acuzi, faci scandal? Când treci printr-un astfel de test, când un om are un comportament absurd, treaba ta este următoarea: închipuiește-ți că în interiorul său este o Lumină care este acoperită de tot felul de gunoaie, de traume, de ego, este sufocată de toate acele lucruri întunecate, astfel încât el este foarte aproape de iad. Unii oameni sunt atât de traumatizați, de dereglați, încât toată lumea a renunțat la ei, i-a etichetat ca fiind „răi” și nimeni nu mai vrea să mai aibă de-a face cu ei, toți îi tratează ca pe niște paria.

Tu poți face altfel. Tu poți recunoaște că există o Lumină în ei, chiar dacă este sufocată de gunoaie energetice și poți alege să îi tratezi cu compasiune. Și da, mă refer inclusiv la un om precum Hitler. Nu poți ascensiona dacă tu îi „condamni” pe alții la iad. Nu lăsa pe nimeni în urmă. Și nu spun să tolerezi abuzurile, să accepți să devii un preș de șters picioarele pentru alți oameni. Nu spun nici să ții în preajma ta astfel de oameni. Nu spun nici măcar că poți tu „salva”/ vindeca un astfel de om. Tot ce spun este că în loc să alegi să-l vezi ca pe un demon, poți alege să-l privești cu compasiune, indiferent ce a făcut. Poți refuza să-l urăști.

Dacă tu tratezi cu Iubire, respect și compasiune toți oamenii, cu excepția unuia singur, când condamni un alt om la iad, când refuzi să-l ierți/ când refuzi să-l tratezi cu compasiune, când consideri că el este „rău” în esența/ totalitatea sa și îl tratezi ca atare, poate că tu consideri că ești spiritual în proporție de 90% și că este suficient. Da, dacă o să te compari cu nivelul la care sunt alți oameni, să fii spiritual în proporție de 90% este chiar bine. Dar dacă ești cu adevărat conștient, știi că 90% înseamnă că mai există 10% întuneric în tine. Și dacă ai ajuns la 90% sau chiar la 99%, nu vei fi mulțumit cu atât; chiar dacă va dura foarte mult timp, la un moment dat vei dori să cureți acel rest de întuneric care a mai rămas. Noi toți vom face asta. Aceasta este reîncarnarea. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/05/2022