Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 29 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 29 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 29 noiembrie 2022
vibratia zilei 29 decembrie 2022
Credit foto: Depositphotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la RC Blakes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Următorul nivel al conexiunii cu Dumnezeu este cel în care „intri acolo unde apa este până peste cap”. Apa este atât de adâncă, încât nu poți decât să înoți, să curgi cu fluxul. Acesta este nivelul conexiunii cu Dumnezeu la care se întâmplă vindecarea, la care nu mai există depresie, la care dispar obiceiurile voastre toxice și se întâmplă miracolele.Dar ca să aveți parte de toate astea este necesar să fiți dispuși să intrați în râu acolo unde este apa adâncă, unde vă trece apa peste creștetul capului.

Dumnezeu nu împinge râul peste voi și nici nu vă împinge pe voi în apă, ci vă invită în apă. Voi alegeți cât de mult inaintați în apă și când sunteți dispuși să înotați, să depășiți etapa în care aveți pământul sub picioare.

Asta înseamnă să ai credință deplină în Dumnezeu, să capitulezi și să te lași dus de flux, știind că ești în grija Divinității. 

Asta înseamnă să ai credință nestrămutată în Dumnezeu chiar și atunci când diagnosticul dat de medic este unul care te sperie.

Asta înseamnă să ai credință nestrămutată în Dumnezeu chiar și atunci când facturile sunt pe masa ta și nu ai suficienți bani ca să le plătești.

Asta înseamnă să ai credință nestrămutată în Dumnezeu chiar și atunci când ești pe fundul prăpastiei.

Asta înseamnă să spui „Facă-se Voia Ta!” și să știi că totul are un scop/ sens chiar și atunci când totul se prăbușește în jurul tău. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/11/2022