Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 28 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 28 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 28 mai 2024
vibratia zilei 28 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Nu poți avea Noul în viața ta dacă nu renunți la Vechiul din viața ta. E direct proporțional – renunți doar la 10% din Vechi, ai parte doar de 10% din Nou.

Ca atare, uitați-vă bine în viața voastră și observați la ce sunteți dispuși să renunțați și la ce nu sunteți dispuși să renunțați.

Noi ne îndreptăm către Noua Lume. Este ceva ce nu poate fi oprit, chiar dacă unii încearcă asta. Și dacă tu ai impresia că ai evoluat ca nivel de conștiință, întreabă-te: ai devenit un om mai bun sau nu?

Fiindcă dacă tu n-ai devenit un om mai bun, „evoluția” ta nu înseamnă mare lucru.

Ești interesat să contribui la Binele comun? Ești atent la cei din jurul tău, sesizezi dacă cineva are nevoie de ajutorul tău și îți oferi ajutorul? Ești mai generos decât erai în trecut? Acționezi la modul conștient, încercând să ajuți oamenii, nu să le faci rău? Despre asta este vorba în Noua Lume, nu despre alimentație vegană și despre a nu folosi deodorantul.

Da, Noua Lume este extraordinară, dar nu putem beneficia de toate acele minunății dacă nu ajungem la nivelul de vibrație/ Conștiință la care să putem face parte din Noua Lume.

Și vor fi oameni care nu vor ascensiona, pentru că sufletul lor a decis asta și pentru că trupul lor are o vibrație atât de joasă, încât nu poate suporta tranziția energetică – este prea mare diferența vibrațională între 5D și nivelul la care se află ei acum. Ei vor pleca de pe Pământ. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/05/2024