Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 26 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 26 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 26 septembrie 2023
vibratia zilei 22 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

În următoarea perioadă încercările de a provoca/ alimenta divizarea vor fi din ce în ce mai puternice, iar noi nu ne dorim să alimentăm cu energia noastră divizarea. 

Se încearcă prin toate mijloacele să fie indusă/ alimentată frica și divizarea; manipularea este foarte mare. Voi, cei care sunteți conștienți de aceste lucruri, care funcționați la modul conștient, fiți atenți să nu perpetuați frica și divizarea, să nu vă contraziceți cu alții, să nu vă comportați ca și cum voi ați avea dreptate și ceilalți s-ar înșela. 

Noi trecem acum printr-un proces de evoluție a colectivului/ umanității, noi suntem în asta împreună. Fiți recunoscători că voi nu sunteți în poziția celor care sunt copleșiți/ controlați de frică și nu-i judecați/ tratați de sus pe cei care sunt în această situație.

Ați văzut deja că în ultimii 3 ani s-au trezit deja mulți oameni care au început să pună sub semnul întrebării adevărurile oficiale, care au început să vadă lucrurile altfel. 

Tratați-i cu compasiune pe cei care încă nu s-au trezit. Noi toți am fost programați, noi toți am fost manipulați; noi, cei care ne-am trezit, nu le suntem superiori celor care încă nu s-au trezit. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/09/2023