Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 24 ianuarie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 24 ianuarie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 24 ianuarie 2023
vibratia zilei 15 ianuarie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Samuel Blakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Samuel Blakes

Dumnezeu deschide in fata noastra usi pe care niciun om nu le poate inchide, dar sunt si cazuri in care Dumnezeu inchide in fata noastra niste usi pe care om nu le mai poate deschide pentru noi. Si sunt oameni care trag de aceste din urma usi, incearca sa le forteze, bat cu pumnul in ele, incearca sa le deschida in toate modurile posibile si nu reusesc sa faca asta.

Deseori noi incercam sa fortam deschiderea unor usi care este menit sa ramana inchise pentru noi. Si nu ma intereseaza cine esti si ce relatii ai, nu ma intereseaza ca tu cunosti niste insi priceputi in a deschide usile inchise; niciun om nu va reusi sa deschida usa pe care a inchis-o Dumnezeu in fata ta.

Exista mai multe motive pentru care Dumnezeu inchide niste usi in fata ta:

1. Pentru ca ceea ce este in spatele acelor usi nu este menit sa fie al tau/ sa fie experimentat de tine.

Uneori noi suntem suparati pe Dumnezeu, ii reprosam ca nu ne ajuta sau dam vina pe diavol, care si-a bagat coada si din cauza asta nu reusim noi sa obtinem ce ne dorim. Nu, nu e vorba de diavol, e mana lui Dumnezeu care a incuiat acea usa, ca sa nu poti intra acolo. Pentru ca ce e dincolo de acea usa poata sa fie ceva „bun”, dar sa nu fie bun pentru tine.

Poate ca pe moment pare foarte tentant, pare avantajos, pare „bun” pentru tine, dar de cate ori nu ati facut lucruri care pareau o idee buna la momentul respectiv, dar care pe termen lung s-au dovedit a fi o idee foarte proasta? Ooooo, ce bun parea la momentul respectiv, ce tentant era, oho… ce ai fi pus mana pe el… si ce demon s-a dovedit a fi! Ce frumos era, de sexy era, ce interesant era… si ce violent s-a dovedit a fi!

Cand Dumnezeu inchide o astfel de usa in fata ta nu e o pedeapsa, este un mod de a te proteja. Dumnezeu te protejeaza de tine insuti, de dorintele tale nesabuite, de inconstienta ta. Pentru ca uneori ceea ce ne dorim nu ne este benefic.

De cate ori nu ati obtinut ceea ce v-ati dorit si ati descoperit ca acel lucru/ om era toxic pentru voi si v-a dus la dezastru?

Dumnezeu inchide uneori anumite usi in fata noastra si noi nu stim ca le-a inchis pentru ca ce era dincolo de acea usa nu ne era benefic. 

Vi s-a intamplat vreodata sa va intalniti cu un om, sa para ca totul merge bine intre voi si apoi, subit, acel om sa dispara fara urma si fara nicio explicatie? Poate ca voi ati crezut ca e ceva in neregula cu acel om, ca e vorba de caracterul lui; nu, a fost mana lui Dumnezeu, a fost o interventie divina care te-a protejat. A fost Dumnezeu care a spus: ”Prefer sa suferi pentru putin timp din cauza disparitiei lui si apoi sa-ti vezi de viata ta, decat sa suferi din cauza lui toata viata. O sa te separ de ceea ce nu e benefic pentru tine”.

Sunteti dispusi sa mergeti pe mana lui Dumnezeu si sa spuneti: „Doamne, nu conteaza cat de bine arata acel ceva, cat de bun pare acel ceva, cat de bine suna, cat de tentant este; daca nu e menit sa fie al meu, nu-l vreau! Inchide acea usa pentru mine!”?

2. Pentru ca Dumnezeu stie ca meriti mai mult decat ceea ce se afla dincolo de acea usa.

Dumnezeu stie ca ceea ce se afla dincolo de acea usa e mai putin decat meriti si blocheaza usa ca sa te impiedice sa te multumesti cu putin. Dumnezeu stie ca acel om nu-ti poate oferi ceea ce meriti, ca nu este capabil sa-ti vada valoarea, sa te pretuiasca la adevarata ta valoare, ca el va fi tentat de corpul tau si te va dori pentru sex, dar nu te va respecta, nu va fi interesat de capacitatea ta intelectuala si alte calitati. Si Dumnezeu spune: „Nu vreau sa fii cu cineva doar pentru ca acest om stie cum sa te cucereasca, pentru ca apoi sa se joace cu sentimentele tale, vreau sa fii cu cineva care este capabil sa te pretuiasca”.

Un barbat care te vrea pentru sex poate sa-ti cumpere o masina sau sa-ti ofere alte avantaje materiale, dar un barbat care iti vede valoarea ca fiinta te respecta si te onoreaza.

Ce preferi?

Uneori Dumnezeu iti spune „Nu-ti permit sa te multumesti cu firimituri!” si iti limiteaza optiunile, inchizand in fata ta niste usi, eliminand tentatiile. De aceea iti blocheaza accesul la oameni care nu au intentii pure, la oameni care te mint, care vor sa se foloseasca de tine, sa profite de tine, la oameni care vor ceea ce le poti oferi tu, dar nu te vor pe tine.

Daca un pantof nu iti vine, asta e, nu iti vine, nu poti sa porti acel pantof, nu e pentru tine. Asa e si cu oamenii: daca un om nu este potrivit pentru tine, nu este potrivit, n-ai ce face, nu-l poti face sa te iubeasca, daca el nu te iubeste. Nu poti face un om sa vada Darul care esti, daca el nu este capabil sa-ti perceapa valoarea. Si daca un om nu vede Darul care esti, nu poate sa despacheteze acel Dar si sa beneficieze de el.

3. Pentru ca inca nu e timpul potrivit pentru ca tu sa intri pe acea usa.

De aceea se intampla ca doi oameni care au avut o relatie in tinerete sa se desparta si sa-si vada fiecare de viata lui, iar dupa niste ani sau zeci de ani, ei sa se reintalneasca si abia atunci sa fie pregatiti pentru o relatie serioasa. Prima oara cei doi nu erau suficient de maturi, nu erau pregatiti unul pentru altul, erau superficiali, erau interesati mai ales de aspectul fizic/ atractia fizica si abia dupa niste ani au ajuns la nivelul de maturitate necesar si au fost capabili sa se vada unul pe altul asa cum sunt ei in interior, nu doar la exterior. Prima oara nu a fost momentul potrivit.

Orice se intampla sub soare se intampla la momentul potrivit; exista sezonul potrivit si sezonul nepotrivit.

Cand ii cerem ceva lui Dumnezeu, el ne da unul din cele trei raspunsuri: „Da”, „Nu” sau „Nu inca”. „Nu inca” inseamna „Mai am de lucrat cu tine, ca sa fii pregatit sa primesti ceea ce-ti doresti. Mai am de lucrat cu tine ca sa te maturizezi, sa renunti la comportamentele tale egoiste si iresponsabile. Mai am de lucrat cu tine, ca sa inveti sa nu te mai joci cu sentimentele oamenilor. Daca deschid aceasta usa in fata ta acum, vei strica totul, vei sabota ceva ce ar putea fi foarte frumos. Inca nu esti pregatit sa primesti asa ceva. Stiu ca tu crezi ca esti pregatit, dar nu esti”.

Poti sa accepti ca uneori se intampla sa nu fii pregatit pentru ceva ce-ti doresti, desi tu crezi ca esti pregatit?

Poti sa ai incredere ca Dumnezeu stie mai bine decat tine cand esti pregatit si ca va deschide acea usa la momentul potrivit?

Poti sa intelegi ca uneori Dumnezeu tine usa inchisa pentru ca mai are nevoie de timp pentru a pregati ceea ce e dincolo de usa pentru tine?

Multi dintre noi spunem „Faca-se Voia ta!” cand ne rugam, dar nu traim pe principiul „Faca-se Voia ta!”. Nu vrem sa asteptam momentul potrivit, vrem ca lucrurile sa se intample la momentul dorit de noi.

Dumnezeu spune „Nu inca”, dar noi vrem „ Acum!”, pentru ca ascultam de dorintele trupului.

4. Pentru ca ceea ce se afla dincolo de acele usi sunt doar distrageri.

Dumnezeu are pregatite pentru tine tot felul de lucruri importante, dar nu ti le poate da, fiindca nu vrei sa-l asculti si sa-i urmezi ghidarea, ci te lasi prins in tot felul de distrageri si incerci sa faci ca lucrurile sa se intample atunci cand vrei tu. Nu vrei sa te misti in concordanta cu Ordinea divina.

Dumnezeu va spune unora dintre voi ca trebuie sa rupeti relatia cu un anumit „el” din viata voastra, ca sa aveti o relatie mai stransa cu El. Dumnezeu va spune unora ca de cate ori intrati intr-o relatie cu un „el”  care va joaca pe degete si va face sa va pierdeti mintile, va indepartati de El.

Orice om care pentru voi e mai presus de orice, pe care il puneti mai presus de Dumnezeu, pentru care sunteti dispusi/ dispuse sa faceti orice, orice om pe care-l ascultati mai mult decat il ascultati pe Dumnezeu, reprezinta pentru voi un idol, reprezinta o distragere.

O distragere este orice lucru/ persoana care sta intre tine si Dumnezeu, orice lucru/ persoana care limiteaza comunicarea ta cu Dumnezeu, orice lucru/ persoana care afecteaza conexiunea ta cu Dumnezeu.

Si poate ca e o distragere apetisanta, dar e tot o distragere. Poate e o distragere ambalata foarte frumos, foarte tentanta, dar e tot o distragere.

Uneori Dumnezeu inchide in fata voastra usi ca sa va impiedice sa va incurcati cu un „el” care va  indeparteaza de El.

Stiti cand o sa deschida Dumnezeu usile relatiilor pentru voi? Atunci cand veti trai pe principiul ca relatia voastra cu Dumnezeu este inainte de orice alta relatie si cand veti alege un om care respecta relatia voastra cu Dumnezeu si intelege ca in ordinea prioritatilor voastre, el este dupa El.

Daca un om te separa/ indeparteaza de Dumnezeu, poti fi sigur ca nu e Acela/ Aceea pentru tine. Omul potrivit pentru tine iti intareste conexiunea cu Dumnezeu, nu ti-o face praf.

Tu crezi ca atunci cand te casatoresti sunteti doar tu si el/ ea? Nu, sunteti tu, el/ ea si El si trebuie sa decideti ce veti face impreuna in continuare.

5. Pentru ca este timpul sa-ti vezi de drum, sa mergi mai departe.

Noi suntem foarte priceputi la a ne agata de ceva, dar nu suntem deloc priceputi la a da drumul unui lucru/ om/ unei relatii/ situatii, atunci cand a venit timpul ca aceasta sa iasa din viata noastra. Si in anumite cazuri este nevoie ca Dumnezeu sa ne forteze sa-i dam drumul, fiindca altfel am ramane agatati mult si bine de ceva ce a murit.

Vi s-a intamplat sa fie nevoie ca Dumnezeu sa va ia cu forta un lucru/ om caruia nu voiati sa-i dati drumul, desi adanc in interiorul vostru stiati ca s-a terminat?

Cati dintre voi nu stati chiar acum insetati langa o „fantana” care a secat de mult si incercati in zadar sa scoateti apa de acolo, desi ati mai incercat de neumarate ori in ultimul timp si n-ati scos nimic? Ati strigat la fantana, v-ati certat cu fantana, ati ocarat fantana, v-ati rugat de ea sa va dea apa, ati amenintat fantana, ati facut incantantii langa fantana, dar degeaba, e tot secata. Si desi a trecut atat de mult timp de cand ati constatat ca a secat, refuzati sa acceptati acest lucru, nu vreti sa mergeti mai departe si sa cautati apa, va incapatanati sa incercati sa scoateti apa dintr-o fantana care a secat. 

Ce face Dumnezeu uneori, in astfel de situatii?

Daca nu ai suficienta minte ca sa intelegi ca din fantana aia nu vei mai putea scoate apa si sa pleci in cautarea altei fantani, ca sa-ti potolesti setea, Dumnezeu te va forta sa mergi mai departe. O sa ajungi sa fii atat de chinuit de sete, ca vei simti ca daca nu gasesti apa undeva, o sa mori.

Unii dintre voi sunteti atat de „deshidratati” in situatiile/ relatiile/ slujbele in care va aflati, incat v-ati pierdut forta vitala. Si tot incercati sa scoateti apa de ani  de zile din acesa fantana secata. Dumnezeu va spune: „Intelege ca acest sezon s-a incheiat. Mergi mai departe, fiindca am pregatit ceva nou pentru tine! Te asteapta o binecuvantare daca pleci la drum!”, dar voi nu si nu, nu va dati miscati de langa fantana secata.

Este spre binele tau sa intelegi cand s-a incheiat un sezon, cand este timpul sa-ti vezi de drum. Este spre binele tau sa intelegi ca daca Dumnezeu iti spune ca ceva s-a incheiat, atunci acel ceva s-a incheiat, gata, nu se mai poate face nimic.

Daca va fi nevoie, Dumnezeu ne va forta sa plecam de langa fantanile seci.

Si n-o sa ne placa. Dar asta e, daca va fi cazul, Dumnezeu va folosi orice mijloc pentru a ne determina sa plecam dintr-un loc in care altfel am ramane toata viata, irosindu-ne energia si timpul, agatati de ceva ce nu era menit sa ramana in viata noastra, ci era doar un sezon care s-a incheiat.

Cei mai multi oameni nu inteleg ca Dumnezeu i-a plasat intr-un loc doar pentru o perioada limitata, ca sa-i pregateasca pentru altceva mai bun; ei vor sa faca ceva permanent din ceva ce era menit sa fie temporar. Nu se poate. Nu asa merg lucrurile. Nu poti face ca niste oameni care a fost menit sa se afle temporar in viata ta, sa ramana alaturi de tine toata viata; indiferent cat te-ai agata de ei, nu vei reusi sa-i tii pentru totdeauna langa tine. Si uneori e nevoie ca Dumnezeu sa te forteze sa le dai drumul si sa-ti vezi de calea ta.

Plecati de buna voie de langa fantanile seci din viata voastra! Nu ajungeti in situatia in care sa va forteze Dumnezeu sa mergeti mai departe!

6. Pentru ca usile inchise in fata noastra ne invata smerenia.

Usile inchise ne invata ca nu putem avea totul atunci cand vrem noi si cum vrem noi.

Uneori noi batem la o usa inchisa si ne gandim: „Dar eu vreau acest lucru! Eu vreau sa am o relatie cu acest om!”. Si Dumnezeu spune „Nu este vorba despre ce vrei tu si cum vrei tu. Daca totul s-ar intampla cand vrei tu si cum vrei tu, asta ar inseamna ca tu ai fi Dumnezeu. Asta ar insemna ca se face voia ta, nu ca se face Voia Mea”.

Dumnezeu inchide niste usi in fata noastra pentru ca suntem atat de aroganti, incat credem ca Dumnezeu ar trebui sa faca ce vrem noi, cand vrem noi, cum vrem noi. Nu ne vedem lungul nasului.

Dumnezeu vrea sa vada daca noi ne pastram credinta in El indiferent ca se intampla ce/ cum/ cand vrem noi sau nu.

Stii ca esti suficient de matur ca sa accesezi darurile pe care Dumnezeu le are pregatite pentru tine, stii ca esti pregatit sa primesti „Da”-urile lui Dumnezeu, atunci cand stii sa primesti/ accepti „Nu”-urile lui Dumnezeu.

Noi suntem atat de dezechilibrati, ne bazam atat de mult pe faptul ca Dumnezeu „ne va da/ ne va face/ ne va scapa de….”, incat nu mai luam in considerare si varianta ca Dumnezeu ar putea sa ne spuna „Nu, nu-ti dau asta/ nu fac asta pentru tine/ nu te scap de asta”.

Intrebati-va: „Pot face fata unui «Nu» primit din partea lui Dumnezeu?”.

De exemplu, daca voi v-ati programat nunta pentru o anumita data, ati facut toate pregatirile, ati cumparat cele necesare, ati platit un acont la restaurant si cu o zi inainte, Dumnezeu spune „Nu, n-o sa aiba loc aceasta petrecere maine”, cum reactionati?

Cati dintre voi ati spune „Faca-se Voia Ta!” si ati accepta ca nunta nu se mai tine? (Samuel Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/01/2023