Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 23 mai 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 23 mai 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 23 mai 2023
vibratia zilei 25 martie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Imaginează-ți că ai fost invitat la un bal și mergi la acel eveniment, care are loc într-o sală uriașă unde este un uriaș spațiu de dans. Acel spațiu uriaș este Călătoria umană.

Și în acea sală sunt o mulțime de potențiali „parteneri de dans” (adică energii), care sunt disponibili oricând ca să danseze cu tine. Acei „parteneri de dans” sunt frica, lipsa, manipularea, victimizarea, sentimentul lipsei de valoare, lăcomia, pacea, bucuria, iubirea, râsul, entuziasmul, libertatea, etc.

Atunci când tu intri pe ringul de dans alegi cu cine „dansezi” și implicit, alegi ce realitate creezi pentru tine. În momentul în care alegi un „partener” și începi să dansezi cu el, tu creezi o anumită realitate pentru tine – o realitate care rezonează cu energia „partenerului” ales.

Tu alegi „partenerul” cu care dansezi.

Indiferent că faci alegerea la modul conștient sau la modul inconștient, este alegerea ta cu cine dansezi.

Dacă tu funcționezi la modul inconștient, intri pe ringul de dans și te lași prins de tot felul de „parteneri” care încearcă să te „agațe”, să danseze cu tine și nici nu-ți dai seama cum ai ajuns să creezi o realitate bazată pe frică sau pe lipsă. Tu nu-ți dai seama că ai creat acea realitate pentru că ai ales să dansezi cu partenerul „frică” sau cu partenerul „lipsă”.

Când funcționezi la modul conștient tu te uiți la toți potențialii „parteneri” care sunt disponibili și alegi cu care dintre ei vrei să dansezi, știind că în funcție de energia „partenerului” ales vei crea o anumită realitate pentru tine.

Tu nu ești o victimă.

Tu însuți îți creezi realitatea în fiecare clipă, prin alegerile pe care le faci, fie că sunt alegeri conștiente sau inconștiente.

Și când înțelegi acest lucru ieși din tiparul victimei, nu mai dai vina pe alții pentru ceea ce ți se întâmplă. Îți recuperezi puterea personală, conștientizezi că ai puterea să creezi ce realitate vrei pentru tine. Înțelegi că niciunul dintre „partenerii de dans” din acea sală nu „ți-a făcut” ceva, ci tu ai ales să dansezi cu ei.

Atunci când ți se apasă butoanele, când ai impresia că A „ți-a făcut…..”, că „din cauza lui B“ ți se întâmplă……. , că „e vina lui C” că tu te simți groaznic, că „D te obligă să faci…..”, tu uiți că, de fapt, ești pe un ring de dans și că tu însuți ai ales să dansezi cu acel „partener”.

Tu ai ales fiecare dintre „partenerii” cu care ai dansat/ dansezi în prezent în viața ta.

Tu ai ales toate energiile care există acum în viața ta.

De unii dintre „partenerii” cu care dansezi în prezent ești conștient, de alții nu ești conștient. Dar pe măsură ce crești ca nivel de vibrație/ Conștiință, tu începi să VEZI cu cine dansezi și-ți spui „Dumnezeule, pe cine am ales ca partener de dans…”.

Nu mai arăți cu degetul către alții, nu mai dai vina pe alții pentru ceea ce experimentezi, pentru e ca și cum ai dansa strâns lipit de Frică și i-ai reproșa Fricii că dansează cu tine, că te simți oribil, că nu te lasă în pace și ai țipa la ea „De ce îmi faci toate astea?”. Iar Frica ți-ar răspunde „Păi tu ai ales să dansezi cu mine, tu mă ții lipită de tine… Poți alege oricând să-mi dai drumul și să mergi să dansezi cu altcineva, dar văd că nu-mi dai drumul. Tu decizi când încetezi să mai dansezi cu mine”.

Procesul evoluției ca nivel de vibrație/ Conștiință ține de alegere, de a ne asuma deplina responsabilitate pentru viața noastră și de a conștientiza că suntem Creatori.

Alegerea ține de decizia de a păși pe ringul de dans, apoi ne asumăm responsabilitatea pentru partenerii de dans pe care-i alegem și apoi ne creăm realitatea care rezonează cu vibrația partenerului ales. (Lorie Ladd)

Află cum te influențează Chiron în Berbec până în 2027! Mai ales dacă ești născut între 1968 și 1977

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/05/2023