Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 mai 2024
vibratia zilei 21 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Relațiile bazate pe ego pot fi unele cu oameni care ne plac sau cu oameni care nu ne plac. Acestea sunt relații între un ego și un alt ego, sunt relații între iluziile unui ego și iluziile altui ego. Acestea sunt relațiile între oameni care înțeleg „iubirea” de la un nivel redus de conștiință.

Relațiile între egouri nu funcționează prea bine.

Relațiile sănătoase sunt unele la nivel de suflet și poți lucra la modul conștient cu tine însuți, pentru a ajunge mai repede la acel nivel. În acest proces te-ar ajuta să ai un partener care se află la același nivel, care să te susțină. Dar în general, chiar dacă ai de-a face cu oameni care nu sunt dispuși să urce la un nivel mai înalt al relațiilor, tu ești liber să-i tratezi pe toți cu Iubire, să te adresezi Luminii din ei.

Nu proceda la modul „Doamne, fă-I să se schimbe, fă-l să se poarte mai frumos cu mine, fă-l să mă iubească!”. Nu-i spune tu lui Dumnezeu ce să facă, fiindcă nu așa merg lucrurile. Mai degrabă lucrează cu tine însuți și indiferent cum te tratează celălalt, nu reacționa de la nivelul egoului, ci răspunde de la nivelul sufletului tău.

Nu veți ascensiona dacă nu reușiți să aveți relații la nivel de suflet cu toți oamenii. Nu veți ajunge în 5D dacă aveți conexiuni la nivel de suflet doar cu unii oameni. Atât timp cât veți avea relații la nivel de ego cu niște oameni, veți rămâne în afara 5D, ca să lucrați cu voi înșivă până reușiți să-i tratați și pe aceia ca pe niște suflete, ca să învățați să-i tratați și pe aceia cu Iubire.

Și nu vă mirați că dați atât de des peste oameni care vă apasă butoanele. Ei vă arată că încă mai aveți de lucrat cu voi înșivă.

Da, unii dintre noi constatăm că încă sunt oameni care ne apasă butoanele. Dar problema nu este la acei oameni, este în noi. De aceea este atât de important să conștientizăm când ni se apasă butoanele.

Toată lumea vrea să ascensioneze, oamenii sunt încântați de ceea ce au aflat despre viața în 5D, dar ascensiunea ta nu se produce pentru că ai citit/ învățat atât de multe chestii legate de spiritualitate, încât te simți deasupra tuturor și începi să te înalți. Ascensiunea se produce în raport cu cât ești de capabil să-i iubești necondiționat pe ceilalți.

„Iubesc necondiționat vreo câțiva oameni.”

Foarte bine, înseamnă că ai ridicat doar un picior, dar restul este în continuare aici, ancorat în 3D. Și e o poziție cam inconfortabilă ca să stai în ea vreo 30 de ani, dacă ai nevoie de atâta timp ca să înveți să iubești necondiționat ceilalți oameni… (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/05/2024