Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 20 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 20 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 20 septembrie 2022
vibratia zilei 20 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

 Mulți dintre voi nu vă dați seama că evoluați, că ați crescut vibrațional, însă puteți să constatați asta dacă sunteți atenți la cât de mult s-a schimbat modul în care gândiți, modul în care priviți viața, modul în care vă comportați, lucrurile/ persoanele cu care rezonați, modul în care răspundeți la ceea ce se întâmplă în exterior.

Și pe măsură ce creșteți vibrațional vor fi din ce în ce mai puține energii de vibrație joasă de curățat din interiorul vostru, iar portalurile energetice care se deschid din când în când ne permit sa facem un salt vibrational mai rapid, nu va mai dura atat de mult ca sa facem aceste curatari energetice. (Lorie Ladd)

Tot ce ni se întâmplă în viață este un test. Depinde de noi dacă îl trecem sau nu.

Când ai divorțat și inima ta este sfărâmată, pentru că ai crezut că acea căsnicie este pentru totdeauna, tu ești crucificat. Când partenerul tău moare și inima ta este sfărâmată, pentru că ai crezut că veți fi împreună mult timp de acum înainte, tu ești crucificat. Când copilul tău moare și nu apuci să-l vezi creascând, așa cum sperai, tu ești crucificat.  Când te îmbolnăvești de o boală pe care credeai că n-o vei experimenta niciodată tu ești crucificat.

Când îți pierzi slujba și ai facturi pe care nu poți să le plătești tu ești crucificat.

Toate acestea sunt teste ale acestei lumi, care încearcă să ne convingă că nu există Dumnezeu. Și da, sunt experiențe dure, unele sunt oribile și e în regulă să spui că este oribil ce ți se întâmplă, este în regulă să spui că suferi foarte mult, dar depinde de tine ca la un moment dat să decizi: „O să depășesc această încercare. O să-mi revin. Și chiar dacă acum sunt în cel mai negru întuneric, nu voi rămâne blocat aici, pentru că Dumezeu este cu mine. El mă va ajuta să ies la lumină”.

Aceasta este o alegere care ne stă tuturor la îndemână. Putem să înviem după crucificare sau putem alege să rămânem morți. Jelește acea pierdere cât ai nevoie, dar nu rămâne blocat în durere, fiindcă de la un moment încolo îți faci rău singur. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/09/2022