Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 noiembrie 2023
vibratia zilei 21 noiembrie 2023
Credit foto: pixabay.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la TD Jakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la TD Jakes

Au fost momente foarte grele în viața mea în care am trecut prin niște încercări care m-au îngenuncheat, aveam inima sfărâmată, simțeam că e mai mult decât pot duce și i-am spus lui Dumnezeu plângând: „Doamne, simt că sunt complet distrus! Urăsc ceea ce mi se întâmplă, dar te iubesc pe Tine și știu că Tu nu ai îngădui să trec prin asta dacă nu ar avea un rost, dacă nu ar fi spre Binele meu!”.

Curgeau lacrimile pe obrajii mei și nu vedeam nicio cale de a ieși din acel hău în care simțeam că mă aflu.

Dar chiar și atunci știam că dacă Dumnezeu permite să trec prin așa ceva, este pentru că acea încercare mă ajută să cresc, pentru că am de învățat niște lecții prețioase, care îmi vor fi de folos în ceea ce are de gând Dumnezeu cu mine.

Eu am credință deplină în ceea ce face Dumnezeu în viața mea, chiar și atunci când nu înțeleg de ce face ceea ce face, chiar și atunci când mă doare ceea ce face.

Indiferent ce mi se întâmplă, nu mă poți convinge că Dumnezeu nu este de partea mea. Indiferent cu ce vrea Dumnezeu să mă confrunt, știu că atunci când voi depăși acea încercare voi fi o Versiune mai bună a mea și va fi bine pentru mine.

Dacă există în viața mea o relație de care sunt absolut sigur, în care știu fără dubiu că nu voi fi mințit, înșelat, trădat, este relația mea cu Dumnezeu. Relația noastră este complet transparentă, Dumnezeu știe absolut totul despre mine, știe ce fac, știe ce gândesc, știe ce simt.

Când e vorba despre oameni, fie ei și unii apropiați, eu pot face ceva care să-i dezamăgească, ei pot afla ceva despre mine niște lucruri care să-i deranjeze și să mă părăsească, dar Dumnezeu nu poate afla nimic ce nu știe deja despre mine.

Când se întâmplă niște lucruri foarte dureroase, precum moartea unui copil, nu este întotdeauna posibil să le explici celor afectați de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Eu nu încerc să găsesc explicații pentru așa ceva, când sunt alături de acei oameni care sunt devastați și care se întreabă „De ce, Doamne, ai permis asta?”; eu le spun să se țină tari, pentru a supraviețui acelei tragedii, pentru că uneori, după mai mult timp, când reușești să te stabilizezi cât de cât la nivel emoțional, este posibil să înțelegi măcar o parte din rostul acelei încercări.

Când ai de-a face cu niște oameni care suferă enorm, care sunt în plină agonie, nu este momentul să le spui că acea tragedie are un rost, că Dumnezeu are motivele lui pentru care a permis așa ceva. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/11/2023