Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 2 aprilie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 2 aprilie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 2 aprilie 2024
vibratia zilei 31 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Dacă Dumnezeu intră în viața ta, nu o face ca să tacă și să te lase să faci în continuare ce ai tu chef; dacă intră în viața, o face pentru a prelua controlul asupra vieții tale. Dacă îi ceri lui Dumnezeu să intre în viața ta, este de dorit să știi asta, ca să nu fii surprins de ce va urma.

Dacă intră în viața ta, Dumnezeu nu te va lăsa să rămâi la nesfârșit în locul unde erai inițial. El preia controlul ca să te conducă spre niveluri mai înalte, iar asta presupune ca tu să intri adânc în interiorul tău și să se ocupi de ceea ce este acolo, să faci curățenie acolo.

Dumnezeu nu mai permite egoului tău să țină frâiele, ci îți cere să urmezi ghidarea Sa: „Fă asta!”, „Încetează să mai faci aia!”, „Mergi acolo!”, „Nu merge acolo!”, „Tacă-ți gura!”. A, nu știați că și asta cu „Tacă-ți gura!” face parte din ghidarea divină? Nu știați că Dumnezeu o să vă ceară să nu mai vorbiți fără rost, să nu le mai dați altora sfaturi necerute, să nu o mai faceți pe deștepții/ evoluații/ spiritualii, să nu îi mai corectați pe alții de parcă ați fi deținătorii Adevărului absolut?

Tacă-vă gura!

O să fie un moment în care Dumnezeu o să vă ceară să vorbiți, dar până atunci, încetați să vă mai credeți mai cunoscători/ înțelepți/ evoluați decât sunteți!

Faceți o verificare personală: dacă spuneți că Dumnezeu  a intrat în viața voastră, ați capitulat, faceți ceea ce vă cere Dumnezeu să faceți sau omul din voi încă mai deține controlul în viața voastră? (Michael Todd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 01/04/2024