Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 17 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 17 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 17 mai 2022
vibratia zilei 8 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Orice îți dorești, va veni, în principiu, din a oferi ceea ce îți dorești. Legea atracției nu se referă la a obține, ci la a da. Dacă tu spui „Vreau să am mai mulți bani!”, învață să gestionezi într-un mod responsabil banii pe care îi ai în momentul de față. Dacă spui „Vreau să am un partener iubitor!”, atunci fii un partener iubitor. Dacă spui „Vreau să am prieteni mai buni!”, învață să fii un prieten mai bun. „Dar eu sunt un prieten bun, sunt un partener iubitor, însă ei nu înțeleg asta, nu știu de ce! Sunt o victimă, nu sunt înțeles!”. Ceea ce dai, aceea va veni înapoi către tine.

Plânge-te că ești victima altora și asta vei fi în continuare.

Vreau să înțelegeți că atunci când vorbesc despre a oferi, mă refer la a oferi cu discernământ, nu dintr-un tipar disfuncțional/ toxic, nu la a te sacrifica pentru alții, nu la a da cu gândul că astfel persoana respectivă va avea obligații față de tine, nu încercând să fii Salvatorul în acea relație. Oamenii care încearcă să folosească Legea atracției pentru a obține ceea ce-și dorește egoul lor nu înțeleg că modul sănătos de a atrage mai mulți bani este acela de a întrupa conștiința prosperității. „A, asta înseamnă să stau cu ochii închiși și să spun «Eu am mulți bani! Eu am mulți bani!».” Nu, nu mă refer la a repeta niște mantre formulate de egoul tău! Tu poți crea cu implicarea lui Dumnezeu sau cu implicarea egoului.

Tu alegi cum creezi.

Și unii oameni din comunitatea spirituală au impresia că ei co-creează împreună cu Dumnezeu, dar de fapt nu e așa. Dacă îi întrebi „Tu creezi împreună cu Dumnezeu sau nu?”, îți spun „Da, sigur, creez împreună cu Dumnezeu!” „Mai concret, cum faci?” „Mă rog: «Doamne, vreau ………. !»” Nu, nu asta înseamnă să co-creezi cu Dumnezeu. Să-i ceri lui Dumnezeu diverse lucruri materiale nu înseamnă să co-creezi. Un exemplu: Să co-creezi împreună cu Dumnezeu înseamnă să intri într-o stare de pace interioară și apoi să întrebi „Doamne, care dintre aceste două slujbe este alegerea benefică pentru mine: cea pe care deja o am sau cea care mi s-a oferit acum?”. Cei apropiați te vor îndruma să o alegi pe una sau pe alta, în funcție de diverse elemente care sunt importante în opinia lor, dar tu nu asculta de ei.

Tu ascultă ce spune Dumnezeu.

În tinerețe mi s-a oferit ocazia să am o slujbă aranjată de familia mea, slujbă care era foarte bine plătită, care oferea diverse beneficii și oportunități de avansare în carieră. Cealaltă variantă era aceea de asistent al unui profesor, care era prost plătită, dar care rezona cu mine. Fiindcă eram încă foarte tânăr, am acceptat să merg acolo unde m-au împins părinții mei, la slujba aleasă de ei, care nu rezona deloc cu mine. Am rezistat acolo doar o săptămână și în fiecare dimineață îmi venea rău numai la gândul că trebuie să mă duc iar acolo. După o săptămână nu m-am mai dus, plecam de acasă și mă plimbam prin oraș – și am fost dat afară. Apoi mi-am luat acea slujbă de asistent, unde câștigam de 4 ori mai puțin, dar îmi plăcea ce făceam, îmi plăcea să merg la serviciu și nu percepeam acea activitate ca pe o „muncă”.

Acei ani în care am fost asistent au fost, de fapt, fără să știu, o pregătire în vederea împlinirii Menirii mele.

Acea slujbă prost plătită mi-a fost de folos mai târziu, în activitatea mea ca învățător spiritual. La acel moment nu știam asta, tot ce știam era că eram plătit prost, dar simțeam că slujba respectivă rezonează cu mine și asta a fost de ajuns ca să accept să lucrez acolo. Este posibil ca pe moment tu să nu înțelegi ce rost au niște lucruri, dar când privești în urmă la viața ta îți dai seama ce rost a avut fiecare dintre acestea, cum s-au îmbinat ele perfect mai târziu, pentru a te ajuta în a-ți împlini Menirea. De aceea este atât de important să nu mai iei decizii din spațiul minții, ci să-ți urmezi rezonanța, să urmezi ghidarea divină. Asta înseamnă să ai credință deplină în Dumnezeu. Dar pentru mulți oameni este foarte greu să capituleze, să renunțe la încercarea de a controla totul. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 16/05/2022