Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 16 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 16 august 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 16 august 2022
vibratia zilei 18 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Starlett Lancaster, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

O temă a lunii august se referă la faptul că LUMINA VA FI FOARTE PUTERNICĂ ȘI VA PRODUCE FRICȚIUNI/ CONFLICTE UNEORI.

Când curg pe Pământ valuri intense de Lumină apar conflicte, pentru că este mult mai clară diferența de vibrație între oameni, iar cei cu vibrație înaltă le apasă butoanele celor cu vibrație joasă, fără să aibă această intenție. În astfel de situații poți constata că un gest de bunătate/ prietenie/ susținere/ compasiune poate să producă reacții complet dezechilibrate la niște oameni care sunt într-o stare de vibrație joasă, fiindcă aceștia percep că sunt „loviți” de Lumina ta. Nu lua lucrurile la modul personal, du-ți Lumina în altă parte, fiindcă prea multă Lumină îi stârnește pe cei care au o vibrație joasă.

O altă temă a lunii august – care va fi valabilă pentru următoarele circa 6 luni –  este „VOM ASCULTA CE NE TRANSMITE NATURA? NATURA VREA SĂ NE SCHIMBĂM. O S-O ASCULTĂM?”.

Dacă nu vom asculta Natura, ea va deveni mai „vocală”.

Dacă noi, ca și umanitate, nu vom începe să funcționăm în armonie cu natura, respectând natura, vor exista consecințe.

Se vorbește în ultima vreme despre schimbările climatice și există o oarecare pasivitate și chiar o negare, dar este necesar să observăm în ce măsură noi, oamenii simpli, suntem capabili să influențăm autoritățile și să le determinăm să ia niște măsuri benefice.

Unul dintre modurile în care putem contribui la nivel personal la schimbarea în bine a lucrurilor este să ne conectăm noi, ca indivizi, cu natura în orice mod considerăm potrivit pentru noi.

Simplul fapt că ieșim în natură ne poate încărca bateriile și ne ține conectați cu simțurile noastre. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/08/2022