Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 14 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 14 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 14 noiembrie 2023
vibratia zilei 14 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Kerry K., lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

Unii dintre noi suntem în etapa noilor începuturi, suntem pregătiți și susținuți să avansăm.

„Cel fel de începuturi?” ar putea întreba unii dintre voi.

Începutul unei noi etape a vieții voastre, în care sunteți 100% sinceri cu voi înșivă, în care vă rostiți adevărul, în care manifestați la modul autentic, în care funcționați la un nivel mai înalt de vibrație.

Începutul unei noi etape a vieții voastre în care discerneți ce e adevărat și ce nu din ceea ce se întâmplă în exterior.

Oamenii pot face acum salturi foarte mari înainte, pe Calea lor; sunteți chemați mai mult ca niciodată să fiți sinceri cu voi înșivă, să vă manifestați la modul autentic, să trăiți în integritate, să vă rostiți adevărul.

S-a terminat cu scuzele, s-a terminat cu explicațiile de genul „Am făcut asta pentru că mi-a spus X că asta trebuie să fac”/ „Am făcut asta pentru că am crezut că este adevărat ce mi-au spus Y și Z”.

S-a terminat cu acel mod de a trăi în care făceai ce-ți spuneau alții că „trebuie”/ „e bine”, în care credeai orbește ceea ce-ți spuneau alții, în care nu-ți foloseai discernământul, în care luai drept „adevăr” tot ceea ce-ți spuneau alții că e „adevărat”.

A venit vremea să vă ascultați ghidarea interioară, să vă descoperiți singuri propriul adevăr și să-l urmați, fiindcă altfel nu puteți face pasul/ saltul înainte pe Calea voastră. Fiecare dintre voi aveți posibilitatea să faceți acest pas înainte, însă vă spun de pe acum că acest pas înainte s-ar putea să nu fie cel care consideră mintea voastră umană că ar putea fi.

Mintea voastră gândește liniar, ea vede lucrurile de la un nivel limitat, iar următorul vostru pas/ salt este unul cuantic, ceea ce înseamnă că puteți face un salt uriaș de la nivelul la care sunteți acum către o Versiune atât de evoluată a voastră, încât veți fi de nerecunoscut pentru Versiunea voastră actuală. (Kerry K.)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 14/11/2023