Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 mai 2024
vibratia zilei 15 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Dumnezeu este alături de noi în cursul copilăriei noastre traumatizante, Dumnezeu este alături de noi când primim un diagnostic dur, Dumnezeu este alături de noi când afacerea noastră intră în faliment sau când suntem concediați, Dumnezeu este alături de noi când cineva drag pleacă din această lume.

Faptul că avem parte de astfel de experiențe în viață nu înseamnă că Dumnezeu ne-a abandonat și nu însemană nici că am făcut ceva „rău”/ „greșit” și Dumnezeu ne pedepsește.

Poate că uneori simțim că inima noastră este sfărâmată, ne simțim confuzi, ne simțim pierduți, se simțim singuri, poate simțim că Dumnezeu a uitat de noi sau ne-a abandonat – este în regulă, este posibil simți asta, dar în același timp, nu-ți pierde credința în Dumnezeu!

Nu doar că nu e nimic în neregulă în faptul că simți uneori așa ceva, ci este chiar foarte probabil ca în viață să ai parte de momente în care simți asta.

Fiecare promovare pe care ți-o va oferi Dumnezeu va fi precedată de un test. Dacă te-ai luptat cu leul și l-ai doborât, data viitoare îți va ieși în față un urs. Dacă te-ai luptat și cu ursul și l-ai doborât, ești pregătit pentru lupta cu Goliat.

Calea către împlinirea Destinului tău este presărată cu astfel de „lupte”/ teste care se vor lăsa cu răni, cu sânge, cu cicatrici, cu lacrimi, cu durere. Dar pentru că ai trecut prin toate acele încercări, când vei ajunge în vârf vei ști să-ți gestionezi triumful.

O să fie foarte dureros uneori. O să simțiți că inima voastră este zdrobită; nu o dată, de mai multe ori. O să simțiți că nu vă mai puteți ridica de la pământ; dar veți putea să o faceți.

Și în asemenea perioade grele nu e cazul să dați vina pe diavol, care „și-a băgat coada” și „v-a distrus viața”. Nu e vorba de asta; e mâna lui Dumnezeu. Așa modelează Dumnezeu „lutul” din care suntem făcuți.  (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 14/05/2024