Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 10 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 10 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 10 mai 2022
vibratia zilei 3 iunie 2023

Unii dintre voi simțiți în această perioadă că ați terminat cu adevărat cu anumite lucruri din viața voastră, că acum puteți spune la modul sincer: “Gata, acum chiar am pus punct. Acum chiar simt că pot să merg mai departe și să-mi văd de viața mea”. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Unii dintre voi simțiți în această perioadă că ați terminat cu adevărat cu anumite lucruri din viața voastră, că acum puteți spune la modul sincer: “Gata, acum chiar am pus punct. Acum chiar simt că pot să merg mai departe și să-mi văd de viața mea”. Alții veți constata cu surprindere că sunteți ghidați în așa fel, încât ajungeți să faceți lucruri pe care tânjeați de ani de zile să le faceți. Noi vom constata în perioada următoare că ne sunt disponibile/ accesibile o mulțime de lucruri pe care le doream din toată inima de mult timp, dar la care nu am avut acces până acum.

Și asta se va întâmpla pe măsură ce eliberăm acele energii de vibrație joasă din interiorul nostru sau acele lucruri de vibrație joasă din viața noastră de care ne-am agățat cu disperare până de curând. Odată ce devenim o Versiune mai Bună a noastră vom constata că, spre exemplu, se ivește o oportunitate pentru o nouă slujbă, care înseamnă să facem ceea ce ne place foarte mult sau cunoaștem o persoană cu care intrăm într-o relație de cuplu ce este exact ceea ce ne doream. Alții pot simți o senzație de libertate pe care nu au experimentat-o niciodată în trecut, ca și cum ar fi fost ridicată de pe umerii lor o povară. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 09/05/2022