Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 9 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 9 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 9 mai 2022
vibratia zilei 4 iulie 2022

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință îl pune pe Dumnezeu pe primul loc în viața sa, se pune pe sine pe locul doi în viața sa și abia apoi vin ceilalți (inclusiv bărbații). Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la RC Blakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință îl pune pe Dumnezeu pe primul loc în viața sa, se pune pe sine pe locul doi în viața sa și abia apoi vin ceilalți (inclusiv bărbații). Cele mai multe femei au altă ordine a priorităților. Femeile cu nivel redus de conștiință l-au dat la o parte pe Dumnezeu și idolatrizează bărbații. Nu au nicio conexiune cu Dumnezeu, nu au nicio conexiune cu ele însele și au făcut din bărbați prioritatea vieții lor.

Dacă vrei să trăiești o viață aliniată cu Dumnezeu, dacă vrei să trăiești o viață în care urmezi mesajele intuiției, este necesar să-ți schimbi prioritățile în viață: întâi Dumnezeu, apoi tu însăți și apoi ceilalți. Când faci o prioritate din Dumnezeu, acesta te va învăța să faci o prioritate din tine însăți. Și pe această bază vei putea avea relații sănătoase cu ceilalți, pentru că nu te vei mai uita în exterior (la bărbați) care să te valideze, ca să-ți dea sentimentul că ai valoare, nu vei mai depinde de relația ta cu un bărbat pentru a-ți găsi „împlinirea”/ „fericirea”. O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu va simți că un bărbat „este viața ei” și nu va simți că „viața ei e terminată” doar pentru că s-a despărțit de un bărbat. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment .

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/05/2022