Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 4 iulie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 4 iulie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 4 iulie 2022
vibratia zilei 2 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

„Cand lucrurile merg rau in viata mea, asta inseamna ca evoluez?” In primul rand, daca privim lucrurile de la un nivel inalt, nu exista „bine” si „rau”, deci din perspectiva Sinelui tau Superior, lucrurile nu „merg rau”. Din punctul de vedere al egoului tau, lucrurile PAR sa „mearga rau”, insa, de fapt, ceea ce se intampla, este ca tu, ca fiinta, incepi sa te schimbi si viata ta, in ansamblu, incepe sa se schimbe. Atunci cand unele lucruri incep sa se destrame in viata noastra, cand pierdem o slujba/ persoana/ relatie, etc, PARE ca viata noastra se prabuseste, insa ceea ce se intampla, de fapt, este ca noi crestem in vibratie si ca atare, tot ce inseamna viata noastra se aliniaza cu noul nostru nivel de vibratie – adica tot ce este sub acel nivel de vibratie iese din viata/realitatea noastra.

Asta se intampla pentru ca acele lucruri se potriveau/rezonau cu vibratia noastra anterioara, insa nu se mai potrivesc cu cine suntem noi acum.

Asadar, atunci cand tu spui ca „lucrurile merg rau”, cel care vorbeste este egoul tau, fiindca el are o imagine proprie despre cum „trebuie” sa fie lucrurile, ca sa fie multumit, „ca sa fie bine”, insa Sinele tau Superior are alta idee despre ce este spre Binele tau. Si este de dorit sa capitulezi si atunci cand lucrurile nu merg asa cum vrea egoul tau, sa-ti spui: „Ok, stiu ca eu as vrea ca asta sa fie asa, ca as vrea ca lucrurile sa se petreaca/rezolve in acest fel, insa mai stiu ca Sinele meu Superior are o perspectiva mai inalta decat egoul meu/mintea mea si stie exact care este calea de urmat si unde anume este necesar sa ajung, spre Binele meu cel mai Inalt. Asa ca o sa incetez sa judec aceasta situatie ca fiind «rea» si o sa capitulez”.

Permite-ti sa simti emotiile aferente acelei situatii, permite-ti sa simti frustarea, confuzia, etc, dar pastreaza convingerea ca ceea ce se intampla este spre Binele tau cel mai Inalt.

Chiar si atunci cand ai impresia ca ai pierdut totul, pastreaza convingerea ca Sinele tau Superior stie ce face si ca totul se intampla cu un scop mai inalt decat poate mintea ta sa inteleaga in acel moment. Este greu sa faci asta? Da. Dar acesta este adevarul: Sinele tau Superior stie ce face si totul se intampla cu un scop mai inalt decat poate mintea ta sa inteleaga. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/07/2022