Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 noiembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 noiembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 noiembrie 2022
vibratia zilei 28 decembrie 2022
Credit foto: Depositpotos.com

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la RC Blakes lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Tu ești „în apă până la brâu” abia atunci când în situația în care ai de făcut o alegere (orice alegere) intri în inima ta și îl întrebi pe Dumnezeu care este alegerea potrivită pentru tine și apoi faci acea alegere indiferent ce cred/ spun/ fac alții.

Acesta este nivelul la care Divinitatea lucrează prin tine.

Și când ajung la acest nivel, unii oameni fac cale întoarsă până în zona în care sunt „în apă până la genunchi”, pentru că acolo este mai multă distracție și egoul lor are mai mult control asupra propriilor alegeri. Pentru că atunci când ești în apă până la brâu capitularea este o condiție obligatorie, tu funcționezi pe principiul „Facă-se Voia Ta!”. Acesta este stilul tău de viață, „Facă-se Voia ta!”. Și asta îi sperie pe mulți oameni, pentru că simt că pierd complet controlul asupra vieții lor.

Este ca atunci când intri într-o piscină: pe măsură că înaintezi în piscină vezi cum apa devine din ce în ce mai adâncă și cei care nu știu să înoate înaintează până la un anumit punct, li se face frică și se duc înapoi, acolo unde apa e mai puțin adâncă, unde se simt în siguranță. Așa se întâmplă și cu unii dintre voi: mergeți înainte în relația voastră Dumnezeu până la un punct în care acesta vă cere să faceți schimbări într-o zonă în care nu vreți să faceți acele schimbări, vă e frică să nu cumva să pierdeți un om/ o relație/ un statut/ o slujbă, etc și faceți pași înapoi și vă duceți acolo unde apa e mai puțin adâncă. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/11/2022