Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 27 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 27 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 27 mai 2024
vibratia zilei 27 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Va veni ziua în care noi, toți oamenii, ne vom iubi unii pe alții necondiționat. Dar mai este ceva până atunci.

Deocamdată sunt unele persoane care se consideră spirituale, care vorbesc despre Ascensiune, despre 5D și care în același timp se bucură că unii oameni nu vor reuși să ascensioneze…

Nu știu cum să-ți spun, dar dacă tu gândești în acest mod, mai ai de lucrat la propria evoluție.

În relațiile romantice lucrurile se schimbă semnificativ și mulți dintre voi deja ați început să vedeți schimbarea. Dacă ceea ce vă unește sunt sentimente adevărate, dacă există o conexiune profundă între voi, se simte; dacă nu, iarăși se simte (și se simte din ce în ce mai intens), iar acea relație nu va funcționa.

Pur și simplu nu mai merge așa cum a mers în trecut.

Nu mai merge să intri într-o relație doar pentru că te temi de singurătate, doar pe principiul „ Nu vreau să îmbătrânesc singur/ă, așa că o să îmi găsesc pe cineva”.

Este mult mai benefic pentru tine să îmbătrânești singur/ă, decât să îmbătrânești alături de persoana nepotrivită. Poți avea o viață plină de bucurie, de împlinire, o viață fericită, și de unul singur.

Vechiul „rol” al relației de cuplu, aceea de a te împlini/ face fericit, de a te lega de un om care să te completeze/ împlinească/ facă fericit, s-a încheiat. Relațiile de cuplu nu te pot împlini/ face fericit. Și mulți dintre voi deja ați înțeles asta. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/05/2024