Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 26 septembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 26 septembrie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 26 septembrie 2022
vibratia zilei 2 decembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Amanda Lorence, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Amanda Lorence

Putem invata diverse lectii si din situatiile placute, insa de cele mai multe ori, in astfel de situatii, noi, oamenii, nu sesizam lectiile respective si nu le invatam. De aceea, de cele mai multe ori, este nevoie sa trecem prin situatii foarte dureroase/ traumatizante ca sa ne invatam lectiile. Uneori avem nevoie sa fim “zguduiti”, sa ajungem pe fundul prapastiei, ca sa deschidem ochii, sa nu ne mai mintim pe noi insine, sa vedem adevarul asa cum este si sa decidem ca nu vom mai continua in acelasi mod, sa alegem sa facem schimbari radicale – numai asa invatam. Uneori avem nevoie sa ajungem in situatia in care ne simtim complet distrusi, ca sa fim dispusi sa ne luam timp pentru a sta de vorba cu noi insine si sa ne intrebam: “De ce sufar atat de mult?”.

Si acele experiente dureroase/ traumatizante sunt cele prin care sufletul tau a ales sa treaca, pentru a invata o anumita lectie.

Iar cel care “te-a ranit” a acceptat (la nivel de suflet) sa te ajute sa-ti inveti aceasta lectie. Asta inseamna ca acel om va fi in viata ta pana in ultima clipa? Poate da, poate nu. Unele suflete au acceptat sa joace roluri foarte importante in viata ta, insa roluri temporare, pentru a te face sa ajungi in situatia in care durerea este atat de mare, incat decizi sa te uiti in interiorul tau, sa vezi de ce anume suferi atat, sa deschizi ochii, sa cureti anumite tipare/ credinte de vibratie joasa si sa inveti o anumita lectie.

Acesta este Planul tau de viata, stabilit de sufletul tau, nu este Planul lor.

Fiecare isi are Planul sau de viata. Si pe masura ce inveti lectiile respective tu cresti vibrational si te apropii tot mai mult de Sinele tau Superior. Asadar, acea persoana care “ne-a ranit” este un suflet care, din iubire neconditionata pentru sufletul nostru, a acceptat sa joace un rol in Planul nostru, sa ne ajute sa crestem vibrational, sa evoluam pe Calea noastra.

Si singurul mod prin care acea persoana putea sa faca acele lucruri care l-au ranit/ traumatizat pe omul care esti tu era ca persoana respectiva sa uite complet de acordul pe care l-a incheiat la nivel de suflet cu tine.

Cand tu suferi atat de mult si ii spui acelui om ca te face sa suferi, el nu poate intelege de ce te deranjeaza atat de mult ceea ce face. Era necesar ca acel om sa uite acordul pe care il are cu tine la nivel de suflet, ca sa poata sa-si joace “rolul” cat se poate de bine/ autentic.

Cand cineva va raneste, nu va mai uitati la acel om, nu-l mai judecati/ invinovatiti pe acel om; uitati-va in voi insiva si cautati lectia pe care el incearca sa va ajute sa o invatati. El joaca un rol pe care si l-a asumat la nivel de suflet, in Planul vostru – si il joaca foarte bine. Uitati-va in interiorul vostru si cautati lectia, invatati lectia, astfel incat sa evoluati. Nu priviti lucrurile doar de la nivel uman, intelegeti ca exista un Plan/ sens mai inalt pentru tot ce vi se intampla. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. (Amanda Lorence)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/09/2022