Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 23 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 23 mai 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 23 mai 2022
vibratia zilei 16 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Relațiile care sunt un Dar le vei recunoaște din faptul că acei oameni te fac să te simți bine în pielea ta, să te simți înțeles/ susținut/ respectat/ încurajat/ inspirat, îți place să fii în preajma lor. Celelalte relații sunt karmice și au rolul de a te învăța niște lecții. Și unele, și altele sunt relații de care ai parte în baza unor contracte încheiate la nivel de suflet. Relațiile care sunt un Dar sunt bazate pe conexiuni profunde, pe care le percepi a fi nivel de suflet. Asta nu înseamnă că acestea sunt „bune” și relațiile karmice sunt „rele”. Fiecare își are rostul său. Relațiile karmice nu sunt percepute de omul din noi ca fiind un Dar, ci ca o lecție, sunt grele/ dure. Ele implică rușine, regrete, vinovăție, implică lucruri pe care ai vrea să nu le fi făcut. Desigur, la început, pentru câteva luni pot să pară a fi un Dar, însă după aceea nu mai par deloc așa. Unii oameni au tendința de a lua o relație-Dar ca fiind ceva ce li se cuvine, nu o prețuiesc la adevărata valoare. Nu tratați în acest mod o astfel de relație, onorați Darul respectiv, fiți recunoscători pentru Darul pe care-l primiți! (Michael Mirdad)

Te mai poate interesa: 10 semne ca ai intalnit pe cineva din aceeasi familie spirituala

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/05/2022