Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 noiembrie 2023
vibratia zilei 1 iulie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la TD Jakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la TD Jakes

Un lucru care m-a ajutat mereu în vremuri grele au fost acela că adânc în interior meu am știut întotdeauna fără urmă de dubiu că Dumnezeu îmi vrea binele, că mă iubește, că El este mereu de partea mea, indiferent ce oameni sunt împotriva mea.

Poate că uneori Dumnezeu o să mă corecteze, o să mă pună la punct când sar calul, poate o să mă blocheze atunci când am intrat pe un drum lăturalnic, poate o să mă trântească atunci când nu înțeleg de vorbă bună, dar știu că mă iubește și că îmi vrea întotdeauna Binele.

Unii oameni nu pot accepta iubirea lui Dumnezeu, gândesc ceva de genul „Doamne, nu știu ce vezi în mine, nu pot să înțeleg ce iubești la mine, că s-a văzut deja nu sunt bun de nimic!”.

Poți accepta că dacă Dumnezeu vede valoare în tine, înseamnă că tu chiar ai valoare?

Poți să fii de acord cu Dumnezeu că ești valoros?

Poți să nu mai fii de acord cu întunericul, care îți spune că nu ești bun de nimic, că nu meriți nimic bun, că nu ai nicio valoare, că ești un ratat?

Bun, ai făcut niște greșeli în viață, ai făcut lucruri de care acum îți este rușine, ai făcut lucruri care te fac să te simți un monstru, pe care le regreți amarnic, dacă simți că nu meriți Iubirea, iertarea și Grația lui Dumnezeu; noi toți am făcut asemenea lucruri. Poți să fii, totuși, de acord cu Dumnezeu, care îți spune că te iubește, că te iartă și că ești prețios în ochii Lui? (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/11/2023