Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 mai 2024
vibratia zilei 20 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Vă rog, scoateți toate scheletele din dulap înainte de a se încheia acest an! Spuneți înainte de finalul anului acele adevăruri inconfortabile/ dureroase pe care ați tot evitat să le spuneți! Dați drumul înainte de finalul anului acelor vechi credințe/ tipare/ obiceiuri pe care ați conștientizat că le aveți!

Mulțumiți pentru tot ce ați primit în acest an, „bune” sau „rele”, fiindcă totul a avut un rost!

Intrați în noul an într-un mod curat/ cu integritate!

Aprofundați toate lecțiile acestui an și pregătiți-vă pentru o nouă viață.

Viața ne cere să ne schimbăm în interior, să schimbăm modul în care funcționăm.

Lucrurile vor continua să se schimbe la nivel global și în viața voastră. Și nu o spun într-un sens negativ. Ascensiunea – care se întâmplă acum – nu este ceva negativ. Dar ceea ce aspectul nostru uman poate percepe ca fiind „negativ” este faptul că nu putem lua cu noi în Noua Lume vechea noastră slujbă, vechile noastre credințe/ tipare/ obiceiuri/ comportamente și toate relațiile noastre.

Spre exemplu, unii dintre voi considerați că relațiile voastre de cuplu sunt „în regulă”, că „vă înțelegeți destul de bine”.

Ceea ce nu este perceput ca „extraordinar” nu va merge mai departe.

Dacă relația voastră de cuplu nu este extraordinară (și vorbesc despre a percepe asta la modul sincer, nu doar declarativ), nu va funcționa în Noua Lume.

Dacă slujba voastră este „în regulă”, nu va merge în Noua Lume. În Noua lume vă urmați Misiunea sufletului, faceți ceea ce iubiți să faceți, ceea ce vă pasionează/ entuziasmează.

Luați-vă gândul de la faptul că la un moment dat lumea „va reveni la normal” și că totul va fi cum a fost. Ceea ce a fost nu va mai fi niciodată. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/05/2024