Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 2 octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 2 octombrie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 2 octombrie 2023
vibratia zilei 9 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Alicia, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Este important să înțelegeți că voi vă aflați aici, pe Pământ, sub contract – un Contract sacru, semnat de sufletul vostru -, iar acesta presupune să permiteți sufletului vostru să se exprime prin voi.

Când funcționăm din spațiul egoului ne plasăm în tiparul victimei, ne identificăm cu postura de victimă. Iar în timpul ciclurilor de haos prin care trecem în viața noastră, acest tipar va ieși la suprafață și ne va face să simțim că suntem victima altora, indiferent ce ni se întâmplă. 

Când funcționăm din tiparul victimei egoul nostru va opune rezistență schimbării, ne vom lupta să revenim la starea anterioară (adică la Vechi), ne vom opune apariției Noului.

Și facem asta iar și iar în viață, până când înțelegem mai bine ce se întâmplă și nu mai opunem rezistență Noului/ schimbării.

În perioada ciclului de haos noi trecem prin noaptea întunecată a sufletului, pe care o simțim ca o moarte a celui care am fost, în care se dizolvă vechea noastră personalitate (cu care ne identificam) și devenim un alt om. Dar vechea ta Versiune, cea care „moare”, nu poate înțelege rațional acest proces mistic de transformare într-o nouă Versiune; vechea ta Versiune percepe acest proces ca pe o „moarte”, ca pe un haos.

Când devii o Versiune mistică a ta nu mai cauți un partener de cuplu care să fie un alt „tati” sau o altă „mami” pentru tine, ci cauți un om care să-ți fie egal într-un parteneriat spiritual, să simți că există o alchimie între voi. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 01/10/2023